Petrecerea bogătașilor, de la castelul Bran, luată cu asalt de activiștii de mediu!

Ultima actualizare:

La marea petrecere de Halloween, desfășurată weekendul acesta la Bran, se știe că au participat, cu siguranță, Peter Thiel, fondatorul PayPal, împreună cu partenerul lui, Matt Danzeisen.

Activiștii Greenpeace au vrut să atragă atenția Angelinei și lui Elon Musk

Cei doi bogătași și anturajul lor au fost cel mai des văzuți, atât la Bran, cât și în timpul unor plimbări, prin Brașov, unde au și luat masa. Cert este că organizarea sejurului de Halloween a fost impecabilă, de la transport la cazare și până la desfășurarea petrecerii, pentru care a fost închiriat castelul Bran.

Citește și: Cât a plătit miliardarul Peter Thiel la un restaurant din Brașov? Toată lumea a fost mirată

Doar că, duminică seara, în timpul petrecerii castelul a fost luminat ciudat. Nu vorbim despre luminile ambientale sau cele arhitecturale utilizate de organizatori, ci de o serie de proiecții cu mesaje clare. „Păduri protejate. Aceasta e adevărata groază, Elon!”,  „Transmite un tweet și cu asta, Elon!” sau „Angelina, ia atitudine” sunt doar câteva dintre mesajele proiectate de activiștii de mediu ai Greenpeace Romania pe una dintre fațadele castelului Bran, în timp ce bogătașii se distrau înauntru.

Întrucât s-a zvonit că la petrecerea de la Bran vor participa și Elon Musk și Angelina Jolie, mesajele referitoare la situația dramatică a pădurilor din România i-au vizat chiar pe aceștia, în calitate de VIP-uri globale.

Vezi și: Ce se întâmplă la mega-petrecerea lui Musk?! Edi Irimia: „Sunt patru-cinci români invitați!”

Adevărata poveste de Halloween: distrugerea pădurilor, pierderea biodiversității, criza climatică și a naturii. Nu vampirii și Dracula ne taie pădurile, ci corupția, lăcomia și goana după profit cu orice preț. Momentan, din Carpații românești sunt protejate doar 2% dintre păduri. Pe hârtie, cel puțin. Restul riscă să nu mai existe într-un viitor apropiat. 798 de specii din Carpați sunt amenințate cu dispariția, 18 sunt deja extincte. Jumătate din pădurile virgine ale României (cele mai multe încă rămase în Europa) au dispărut în ultimii 20 de ani din cauza tăierilor industriale. Așa că nu, Greenpeace nu cerșește 2% din averile miliardarilor lumii. Le cere să nu mai trateze Carpații și restul planetei ca pe parcul lor de distracții. Le cere să ia atitudine! Măcar printr-un tweet, dacă nu prin asumarea responsabilității”, au explicat cei de la Greenpeace România acțiunea de la Bran.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net