Petrecerea bogătașilor, de la castelul Bran, luată cu asalt de activiștii de mediu!

Ultima actualizare:

La marea petrecere de Halloween, desfășurată weekendul acesta la Bran, se știe că au participat, cu siguranță, Peter Thiel, fondatorul PayPal, împreună cu partenerul lui, Matt Danzeisen.

Activiștii Greenpeace au vrut să atragă atenția Angelinei și lui Elon Musk

Cei doi bogătași și anturajul lor au fost cel mai des văzuți, atât la Bran, cât și în timpul unor plimbări, prin Brașov, unde au și luat masa. Cert este că organizarea sejurului de Halloween a fost impecabilă, de la transport la cazare și până la desfășurarea petrecerii, pentru care a fost închiriat castelul Bran.

Citește și: Cât a plătit miliardarul Peter Thiel la un restaurant din Brașov? Toată lumea a fost mirată

Doar că, duminică seara, în timpul petrecerii castelul a fost luminat ciudat. Nu vorbim despre luminile ambientale sau cele arhitecturale utilizate de organizatori, ci de o serie de proiecții cu mesaje clare. „Păduri protejate. Aceasta e adevărata groază, Elon!”,  „Transmite un tweet și cu asta, Elon!” sau „Angelina, ia atitudine” sunt doar câteva dintre mesajele proiectate de activiștii de mediu ai Greenpeace Romania pe una dintre fațadele castelului Bran, în timp ce bogătașii se distrau înauntru.

Întrucât s-a zvonit că la petrecerea de la Bran vor participa și Elon Musk și Angelina Jolie, mesajele referitoare la situația dramatică a pădurilor din România i-au vizat chiar pe aceștia, în calitate de VIP-uri globale.

Vezi și: Ce se întâmplă la mega-petrecerea lui Musk?! Edi Irimia: „Sunt patru-cinci români invitați!”

Adevărata poveste de Halloween: distrugerea pădurilor, pierderea biodiversității, criza climatică și a naturii. Nu vampirii și Dracula ne taie pădurile, ci corupția, lăcomia și goana după profit cu orice preț. Momentan, din Carpații românești sunt protejate doar 2% dintre păduri. Pe hârtie, cel puțin. Restul riscă să nu mai existe într-un viitor apropiat. 798 de specii din Carpați sunt amenințate cu dispariția, 18 sunt deja extincte. Jumătate din pădurile virgine ale României (cele mai multe încă rămase în Europa) au dispărut în ultimii 20 de ani din cauza tăierilor industriale. Așa că nu, Greenpeace nu cerșește 2% din averile miliardarilor lumii. Le cere să nu mai trateze Carpații și restul planetei ca pe parcul lor de distracții. Le cere să ia atitudine! Măcar printr-un tweet, dacă nu prin asumarea responsabilității”, au explicat cei de la Greenpeace România acțiunea de la Bran.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
parfum_shutterstock 1498408832 jpg
Otet de mere_shutterstock 1427699669 jpg
mama fata ucisă jpeg
fructe si legume 1 jpg
Supermarket Foto Pixabay jpg
Femeie durere stomac FOTO Shutterstock jpg