Cât a plătit miliardarul Peter Thiel la un restaurant din Brașov? Toată lumea a fost mirată

Click! îți spune cât a costat mâncarea consumată de miliardarul Peter Thiel la un restaurant din centrul Brașovului. Magnatul american Peter Thiel, fondatorul PayPal, a apărut într-o ținută relaxată și nu a fost nevoit să bage adânc mâna în buzunar.

Cât a plătit miliardarul Peter Thiel la un restaurant din Brașov? Foto: colaj
Cât a plătit miliardarul Peter Thiel la un restaurant din Brașov? Foto: colaj

Peter Thiel a plecat de sâmbătă seară cu elicopterul din București, împreună cu partenerul lui, Matt Danzeisen. Miliardarul va fi prezent în această seară la marea petrecere de la Castelul Bran, unde se vor afla dintre cei mai influenți oameni din lume, dar și vedete importante de la Hollywood.

Înainte de marele eveniment, o parte dintre invitați au luat prânzul la un restaurant din centrul Brașovului. Thiel și Danzeisen, alături de alte vedete, au fost văzuți la un local cunoscut.

Șeful restaurantului respectiv a dezvăluit că meniul invitaților a fost între 75 și 100 de euro de persoană, conform Adevărul.

Meniul servit de magnatul Peter Thiel a costat între 75 și 100 de euro

Se remarcă prețul relativ mic, ținând cont de numele grele prezente la masă. Șeful restaurantul a explicat, totuși, că a fost doar un brunch și că invitații „nu au optat pentru nimic deosebit.”

„Ceea ce le-am servit astăzi, se găsește în fiecare zi în meniul nostru”, a spus Iordache, fără să precizeze exact ce au mâncat oaspeții.

Nu au optat pentru nimic deosebit, în afara unor restricții alimentare în cazul unor persoane, cum ar fi alergiile, spre exemplu), nu au fost alte solicitări. Lumea a fost mulțumită și sperăm să mai vină”, a spus Laurențiu Iordache, șeful restaurantului Prato, unde au luat masa vedetele venite în România.

Care a fost singura solicitare a vedetelor prezente la restaurantul din Brașov

Laurențiu Iordache a precizat că totul a fost discutat cu organizatori, care au vorbit despre meniu și despre alte detalii încă de acum trei săptămâni.

„Le-am prezentat un meniu, care a fost agreat de către organizatori, nu s-a vrut nimic special, în afară de ceea ce avem noi în meniu, a fost doar un brunch.

Au avut doar o singură solicitare, pe partea de detox să aibă să aibă chestii vegetariene, fresh-uri, sucuri naturale, pe bază de plante, pe bază de legume, nimic altceva”, a mai spus Iordache, conform Adevărul.

Cine este Peter Thiel? Are o avere de 7 miliarde de dolari

Peter Thiel, 55 de ani. Foto: Shutterstock/via The Guardian
Peter Thiel, 55 de ani. Foto: Shutterstock/via The Guardian

Thiel s-a născut în Frankfurt, Germania. În vârstă de 55 de ani, omul de afaceri a dat lovitura când a fondat sistemul de plăţi online PayPal, în 1998, împreună cu Max Levchin. În prezent averea apropiatului lui Elon Musk s-ar ridica la 7 miliarde de dolari.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
Ahmet Eyüp Türkaslan, Facebook jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia
Survivor Romania webp
Farul CSU Craiova, Sportpictures jpg
miri nunta jpeg
image
image
image
image
image
image
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia
miri nunta jpeg
calendar ortodox 2021 7 februarie sfantul partenie png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Icoana Basilica ro webp
Papa Francisc Captură video jpg