Singurul român care participă la petrecerea miliardarilor de la Castelul Bran. El va sta la masa bogătașilor

Ultima actualizare:

Rămân în continuare multe mistere privind super petrecerea miliadarilor de la Castelul Bran. Pe lista evenimentului care s-a zvonit că ar fi organizată chiar de Elon Musk s-ar afla și un român.

Singurul român care va participa la petrecerea miliardarilor de la Castelul Bran
Singurul român care va participa la petrecerea miliardarilor de la Castelul Bran

CEO-ul Tesla şi SpaceX Elon Musk ar fi închiriat castelul Bran și a invitat alături de el aproximativ 150 de oameni super influenți din întreaga lume. 

Pentru a nu fi recunoscuți, cei care vor participa la petrecerea de Halloween de la Bran de duminică noapte vor primi coduri. Invitații ar urma să sosească începând cu orele 18.30, scrie Adevărul. Printre miliardari și actori celebri s-ar regăsi și un român.

Un român participă la petrecerea lui Elon Musk de la Castelul Bran

La super petrecerea de la Bran a lui Elon Musk va participa și un român, Ovidiu Toma, conform mediaflux. Acesta este fondatorul și CEO-ul CryptoDATA, o companie ce a lansat în urmă cu câteva luni aplicația de comunicații criptate Wispr, asemănătoare cu mult mai cunoscutele WhatsApp, Telegram sau Signal.

Ovidiu Toma și mașina Momentum, un prototip produs de Crypto Data - Foto: Ștefan Both/via Adevărul
Ovidiu Toma și mașina Momentum, un prototip produs de Crypto Data - Foto: Ștefan Both/via Adevărul

Totodată, Crypto Data a produs prima mașină electrică românească sută la sută. Invenția este denumită Momentum.

Ovidiu Toma a postat sâmbătă seară pe Instagram o imagine sugestivă pentru evenimentul care va avea loc la Bran. 

image

Trebuie precizat că românul care ar putea participa la petrecerea de la Bran s-a afișat de curând alături de Martin Eberhard, co-fondatorul Tesla, om extrem de aropiat de Elon Musk, conform sursei citate.

Mai mulți actori participă la petrecerea de Halloween de la Castelul Bran

De la eveniment nu vor lipsi vedetele, iar cel mai vehiculat nume este cel al Angelinei Jolie. Momentan, însă, această informație n-a fost confirmată. Între timp, o altă actriță a fost deja transportată cu elicopterul la Bran. Este vorba de Julia Sandstrom, cunoscută publicului din filmele Chick Fight și Show Me What You Got.

Mai mulți actori de la Hollywood sunt cazați la Schuster Hotel din Brașov, potrivit Mediaflux. Printre ei se află Adrian Grenier din „Entourage“, Jordan Roemmele și Gillian Jacobs din „Walk of Shame“.

Ce miliardari au venit pentru a serba Halloween-ul la Bran

Pe lista de invitați se află foarte mulți miliardari, printre care și magnatul american Peter Thiel, fondatorul PayPal. Acesta a venit în România împreună cu soțul lui, miliardarul Matt Danzeisen.

Totodată, Sergey Brin, fondatorul Google, care are o avere estimată la 77,2 miliarde de dolari, și Larry Page, co-fondator Google, al 17-lea cel mai bogat om din lume cu o avere estimată la 80,4 miliarde de dolari, sunt așteptați la petrecerea anului în România.

La evenimentul de la Castelul Bran ar putea veni și Luke Nosek, prima persoană care investit în proiectul Space-X-ul lui Elon Musk, dar și Steve Jurvetson, fondatorul Hotmail.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
schi buscat jpeg
elevi jpg
lege angajati (sursa foto Pexels)
bani de Craciun jpg
Portocale jpg
castigatoare loto captura video jpg
1 amenda 56004600 jpg jpeg
Ghetute Mos Nicolae FOTO Shutterstock jpg