Filmul care a cucerit inimile a milioane de oameni. Acțiunea îți va rupe inima în două, iar finalul te va face să lăcrimezi

Fie că sunt produse chiar de Netflix, ori aceștia doar le adaugă în catalogul lor, un lucru rămâne cert: oamenii care vor să vadă un film bun au de unde alege! Iar dacă doriți să urmăriți o dramatică poveste de dragoste, atunci „The best of me” este alegerea perfectă!

Încet-încet, cei de la Netflix se apropie de 240 de milioane de utilizatori de-a lungul globului. Oricât de mult încearcă competitori precum Disney+ să „fure” tronul, peisajul platformelor de streaming rămâne dominat de către cei de la Netflix, care sunt hotărâți să își răsplătească utilizatorii fideli cu cele mai bune producții disponibile! Fie că sunt produse chiar de Netflix, ori aceștia le adaugă în catalogul lor, producții superbe precum „The best of me” sunt acum ușor disponibile publicului larg.

Iar această producție din anul 2014 cu siguranță vă va cuceri inimile, cei care au văzut filmul spunând că au rămas profund impresionați de povestea de dragoste a personajelor principale. „The best of me” spune povestea lui Dawson Cole (interpretat de James Marsden) și Amanda Collier (interpretată de Michelle Monaghan). Cei doi fuseseră îndrăgostiți unul de altul în timpul liceului, însă viața lor a luat-o pe căi diferite, iar acum niciunul dintre ei nu se putea considera fericit.

Filmul care a cucerit inimile utilizatorilor Netflix

După mult timp petrecut departe unul de celălalt, cei doi vor fi aduși din nou unul lângă celălalt odată cu moartea unei vechi cunoștiințe comune. Aceasta îi numise pe amândoi în testament, iar odată ce se reîntâlnesc, cei doi își dau seama cât de dificilă era viața fiecăruia. În timp ce Dawson avea o slujbă dificilă în construcții, Amanda era blocată într-un mariaj nefericit, alături de un soț care devenea din ce în ce mai dezinteresat de relația celor doi.

Cu toate acestea, în ciuda reunirii, povestea lor rămâne una complicată, iar fanii filmului au petrecut cele aproape 2 ore, cât durează pelicula, pe marginea scaunelor, încercând să anticipeze cum se va termina, de fapt, relația celor doi, care încă se gândeau unul la celălalt.

image
image
image
image
image
image
9 macaulay culkin singur acasa 5 jpg jpeg
banner Cristina Ciobănașu Vlad Gherman png
banner dorel vișan png
netflix 4011345 1280 jpg
Chefi la cutite sezonul 12  Foto Antena 1 jpg
Aris si Alexia Eram jpg
banner Beinur Nuredin jpg
cub alexia eram png