Filmul genial de pe Netflix care a cucerit toată planeta. Finalul misterios a creat dezbateri aprinse

Cui nu îi plac filmele misterioase și psihologice? Dacă nu mai găsești ce să mai urmărești și ai rămas fără variante, nu-i nimic, venim noi cu o recomandare. O producție spaniolă de pe platfoma de streaming Netflix te va deruta și te va ține în suspans pe tot parcursul filmului. De asemenea, finalul te va pune cu siguranță pe gânduri.

Producția spaniolă de pe Netflix care cu siguranta te va deruta / Foto: Pexels
Producția spaniolă de pe Netflix care cu siguranta te va deruta / Foto: Pexels

Un film care sigur îți va plăcea este „God's Crooked Lines” („Liniile strâmbe ale lui Dumnezeu” n.r), un thriller psihologic de la Netflix, care a captivat de la lansare nu doar publicul din România, cât și cel din afară. Lansat în 2022 și ajuns rapid în Top 10 cele mai vizionate filme de pe platforma de streaming, spectatorii lăudând filmul derutant, „Liniile strâmbe ale lui Dumnezeu” este regizat de Paulo Oriol, cel care a făcut și pelicula de succes „Contratiempo”, iar actrița Bárbara Lennie o interpretează pe protagonistă.

Așadar, despre ce este vorba în producția spaniolă? Detectivul particular Alice Gould (Bárbara Lennie) se internează într-un centru psihiatric, pretinzând că suferă de paranoia. Însă, scopul ei real este de a investiga un deces al unui pacient și de a dezlega misterul morții sale. Cu toate acestea, realitatea cu care se va confrunta în detenție îi va depăși așteptările și îi va pune la îndoială propria sănătate mintală.

Pelicula poate fi asemănată cu filmul „Shutter Island”, cu Leonardo DiCaprio

De asemenea, pe parcurs, află că totul a fost o înscenare. De fapt, a fost mințită de la început, doar pentru a se interna de bună voie în centrul psihiatric. Și totuși, este ăsta adevărul, sau chiar suferă de o boală? Dacă esti curios și vrei să afli ce s-a întâmplat cu adevărat, poți urmări pelicula pe Netflix.

Dar, îți spunem că filmul este destul de derutant și îți va lua ceva până vei pune piesele de „puzzle” cap la cap. Putem spune că „Liniile strâmbe ale lui Dumnezeu” poate fi comparată cu filmul emblematic din 2010 „Shutter Island”, cu Leonardo DiCaprio în rolul principal, deoarece are o intrigă similară. Și finalul este destul de asemănător, deoarece te va pune la fel de mult pe gânduri.

Denumirea titlului „Liniile strâmbe ale lui Dumnezeu” este o metaforă care face aluzie la stigmatul persoanei care suferă de o tulburare psihică gravă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
banner Adriana Bahmuțeanu png
banner Ozana Barabancea png
bogdan dumitrascu romanii au talent 2015 jpeg
ch,jkj jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net