Oana Moșneagu și Vlad Gherman, petrecere de nuntă în același loc unde au făcut și Gina Pistol cu Smiley. Au fixat și data! Avem toate detaliile de la organizatori!

#Exclusiv Click!

Vlad Gherman și Oana Moșneagu vor să concureze nunta anului! Cei doi logodnici au stabilit data când își vor jura credință veșnică, și au ales pentru evenimentul lor același loc de vis în care s-au căsătorit Smiley și Gina Pistol.

Vlad Gherman (30 de ani) și-a găsit fericirea după despărțirea de Cristina Ciobănașu, chiar în brațele colegei de breaslă, Oana Moșneagu.

În luna august a acestui an, actorul și-a cerut iubita în căsătorie, într-un mod cu totul inedit și cât se poate de romantic, adică în timpul unei piese de teatru, direct pe scenă.

Cei doi îndrăgostiți sunt în toi, în aceste zile, cu pregătirile pentru nunta cea mare. Luni, 2 octombrie, ei au fixat data nunții și au ales și locul de desfășurare al marelui eveniment. Surpriză! Este chiar locul de vis, din afara Bucureștiului, în care s-au căsătorit în vară, Smiley și Gina Pistol.

Its a match! Ne-am îndrăgostit la prima vedere și s-a lăsat cu râsete, voie bună și entuziasm (…) Ivona a fost cupidonul întâlnirii noastre cu această superbă locație tip seră în care la anul, într-o zi de început de vară, vom dansa primul dans al vieții noastre împreună. Save the date: iunie 2024”, au scris Vlad Gherman și Oana Moșneagu, pe Instagram, pozându-se în fața locului de vis unde va avea loc nunta lor, alături de organizatori.

Vlad și Oana, nuntă de 100 de persoane, în afara Bucureștiului

Cei doi nu își doresc, însă, o nuntă foarte mare, anunțând că vor avea aproximativ 100 de invitați.

Ne-am gândit la numărul de invitați, vrem să fie o nuntă micuță, 100 și puțin de invitați, prieteni, familie, nu foarte elegant.

Nu am o rochie preferată, mă uit constant pe Internet, până nu mă duc să probez să văd ce mă avantajează, asta e.

Vreau o rochie să pot să dansez, fără să mă țină mâneca sau trena”, a dezvăluit Oana Moșneagu, la „Xtra Night Show”.

Ivona Nenu: „Zilele acestea ne focusăm pe o configurație a programului artistic" 

Dacă viitorii miri nu au deconspirat prea multe despre nunta lor, organizatorii evenimentului au dat detalii, în exclusivitate pentru Click!

Oana si Vlad sunt grozavi și grozav de plini de energie și voie bună! Formăm un trio de pomină. Entuziasmați și extrem de bucuroși (toți 3), cicălitoare și plină de termene limită (adică eu), visătoare, emoționată și, pe alocuri, ușor nehotărâtă (adică Oana), uimit de câte sunt de planificat (adică Vlad), ne-am pus la drum și avem multe teme drăguțe de acum înainte.

Avem mai puțin de un an la dispoziție, așa că în acest punct, în organizare, e important să începem cu o simulare de desfășurător. Am început deja împreună cu Oana și Vlad să schițăm cum va arăta ziua cea mare.

Este una dintre cele mai importante etape, în care punem pe hârtie visuri și dorințe, ca în următorii pași să ne apropiem cât mai mult de transformarea lor în realitate. Zilele acestea ne focusăm pe o configurație a programului artistic, care să asigure distracția până în zori de zi, dar ne gândim și la cum va începe ziua și la cum calibrăm momentele cele mai importante și valoroase pentru sufletele și amintirile lor. 

Astfel încât să nu fie nimic obositor, să fie confortabil, să se simtă răsfățați și acordăm mare atenție momentelor emoționante precum acela denumit <<first look>>, în care Vlad o va vedea pentru prima dată pe Oana îmbrăcată în rochie de mireasă. Este o emoție uriașă și atât de frumoasă atunci și peste ani”, a declarat Ivona Nenu, Ivo Your Wedding Planner, organizatorul evenimentului, pentru Click!

Nicu Bocancea: „Abia aștept să le văd chipurile" 

Mi se pare magic momentul când oamenii care își caută locație de nuntă, intră în Orangerie și fac ochii mari și le apare un zâmbet larg pe chip. Oana și Vlad au intrat în locația noastră și au început să râdă.

Acesta este efectul luminii și al soarelui, al naturii și al copacilor, al spațiului larg de tip seră, unde încap toți oamenii dragi și toate visurile. E o bucurie pentru noi când putem să scriem povești de dragoste cu oameni atât de frumoși ca ei.

Abia aștept să le văd chipurile când vor intra în Orangeria amenajată și impodobită ca-n visurile lor. Atunci să vezi ochi mari și zâmbete largi. Eu voi fi acolo să pândesc și o lacrimă de fericire”, ne-a declarat Nicu Bocancea, co-proprietarul localului de nuntă și semnatarul decorurilor.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au cunoscut în 2019, atunci când bruneta s-a prezentat la castingul pentru serialul „Fructul Oprit”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net