Oana Moșneagu, reacție neașteptată la doar două zile după ce a fost cerută de soție: „Vorbesc atât de deschis și atât de asumat”

Oana Moșneagu trăiește cele mai frumoase clipe din viața ei, după ce în urmă cu doar cu două zile a fost cerută în căsătorie. Vlad Gherman i-a pus inelul pe deget în fața fanilor, într-un cadru de vis, astfel că vedeta nu a ezitat și a acceptat fără a mai sta pe gânduri. Acum, Oana a făcut o mărturisire de-a dreptul emoționantă despre gestul viitorului ei soț. 

Cei doi îndrăgostiți au dus relația la un alt nivel / foto: Instagram
Cei doi îndrăgostiți au dus relația la un alt nivel / foto: Instagram

Relația dintre Oana Moșneagu și Vlad Gherman datează de aproximativ doi ani de zile, timp în care au reușit să se cunoască și să se accepte unul pe celălalt, atât cu bune, cât și cu rele. Actrița i-a demonstrat acestuia că iubirea există, însă trebuie căutată în locul potrivit, după ce Vlad încheiase o relație de 10 ani de zile cu actrița Cristina Ciobănașu

Oana Moșneagu, fascinată de curajul lui Vlad 

În fața publicului, la finalul spectacolului „Îmblânzirea scorpiei”, Vlad Gherman a îngenuncheat în fața iubitei sale și a cerut-o în căsătorie, moment care i-a emoționat pe toți cei prezenți. 

Acum, după câteva zile, actrița a mărturisit că își apreciază logodnicul pentru curajul și vulnerabilitatea de care a dat dovadă. 

„Eu nu aș fi avut curajul să fac ce a făcut el. Nu aș fi avut curajul să fiu atât de vulnerabilă. Să vorbesc atât de deschis și atât de asumat, eu, omul, fără să mă ascund în spatele unui personaj. Admir curajul lui.”, a scris oana Moșneagu pe Instagram.

Oana Moșneagu a spus marele „DA”

Oana Moșneagu a fost cerută în căsătorie / foto: Instagram
Oana Moșneagu a fost cerută în căsătorie / foto: Instagram

După ce a acceptat să ducă relația la un nivel mult mai avansat, Oana Moșneagu a oferit și prima reacție - emoții puternice, lacrimi de fericire și o multe mulțumiri celor care le-au fost aproape. 

„Credem că pozele spun mai mult decât am putea să o facem noi în cuvinte, așa că vă lăsăm câteva care să grăiască în locul nostru. Celor care au fost martori aseară, vă mulțumim pentru explozia de energie și bucurie.❤️ Le mulțumim și prietenilor și familiei noastre că ne-au fost alături, cu ochi umezi și îmbrățișări strânse, la una din cele mai importante premiere din viața noastră, una care deschide o stagiune promisă pe viață. Vă iubim și vă mulțumim❤️ Hai, Doamne ajută, să învățăm să ne iubim în fiecare zi. 💍👰🏽‍♀️🤵🏻”, a scris actrița pe Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net