A fost în extaz! Vlad Gherman și-a primit cadoul de ziua lui! Unde l-a dus iubita sa: „Eu nu vreau, tu nu vrei…”

Pe 7 august, Oana Moșneagu a împlinit 33 de ani. Tânăra actrița trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Vlad Gherman (30 de ani), fostul iubit al Cristinei Ciobănașu.

Cei doi au avut o vară plină care a culminat cu o escapadă în doi la Roma, acest trip având un scop precis! Actorul din “Lia, soția soțului meu”, a primit cadou de ziua lui, pe 16 februarie, atunci când a împlinit 30 de ani, un cadou special: biletele pentru concertul Imagine Dragons de la Roma.

Acesta a fost cadoul iubitei  mele de ziua mea! Pe 16 februarie m-a surprins cu o serie de indicii care duceau către cadou: o vacanță la Roma unde îi vom vedea pe Imagine Dragons! A fost o vacanță plină de peripeții dar despre asta vom vorbi altă dată!”, a mărturisit Vlad Gherman, după ce el și iubita sa au fost în extaz la concert.

Oana Moșneagu a devenit cunoscută grație rolului său din serialul Adela. Cei doi formează un cuplu de mai bine de un an, după ce s-au îndrăgostit pe platourile de filmare. Amândoi sunt topiți unul după celălalt și adoră să își petreacă timpul împreună. Înainte de a pleca la Roma, Oana și Vlad au fost într-o vacanță în Grecia după care tânjesc deja pentru că au și început repetițiile pentru piesele de teatru în care joacă și nu numai.

Eu nu vreau, tu nu vrei, el/ea nu vrea. Prima zi de luni de după vacanță.  Nimeni nu o vrea! Tu cum faci trecerea de la nisipul de pe plajă la praful în ochi din București? Obligat, forțat, că nu ai de ales, ca mine?”, spunea iubita lui Vlad Gherman, încercând să se încurajeze să înceapă cu veselie munca și filmările. Dar nici el nu s-a lăsat mai prejos!

„Bună dimineața! Astăzi spargem gheața cu premiera spectacolului “Îmblânzirea scorpiei”. Vă așteptăm la Mogoșoaia!”, a transmis Vlad Gherman pe rețelele de socializare, urmând ca mai apoi Oana Moșneagu să facă o filmare cu ea și iubitul ei din mașină și să spună că au avut deja repetiții împreună și se grăbesc să ajungă acasă pentru a trage un pui de somn.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
image
actualitate.net
image
actualitate.net