Actorul Vlad Gherman, jefuit în vacanță! Cum a reacționat iubita acestuia

Actorul Vlad Gherman a decis să meargă la Roma, alături de iubita sa, Oana Moșneagu, în căutarea unei vacanțe de neuitat. Ei bine, cei doi au găsit exact ce au căutat, însă, din păcate, nu din motivul pe care și-l imaginau. Mai precis, la scurt timp după ce au aterizat, Vlad Gherman a fost jefuit și a rămas fără telefonul mobil!

Vlad Gherman a fost jefuit în vacanță
Vlad Gherman a fost jefuit în vacanță

Ceea ce ar fi trebuit să fie o experiență frumoasă, s-a transformat rapid într-un coșmar, pentru actorul Vlad Gherman, cât și pentru iubita sa, Oana Moșneagu. Mai precis, cei doi au au mers la Roma, pentru o vacanță de neuitat, însă la doar foarte scurt timp după ce au ajuns pe aeroportul capitalei Italiei, cei doi s-au lovit de o situație incredibilă, la care nu s-ar fi așteptat niciodată. Mai precis, Vlad Gherman a fost jefuit și a rămas fără telefonul mobil!

Acesta a povestit pe rețelele de socializare mai multe despre situația neplăcută în care s-au găsit el și Oana Moșneagu, la atât de scurt timp după ce au ajuns la Roma, pentru a se bucura de o vacanță de vis. Anunțul a fost făcut pe contul ei de Instagram, provocând uimire în rândul urmăritorilor acesteia. „Lui Vlad i s-a furat telefonul la nici o oră de când am aterizat. La metrou. Așa că pentru orice comunicare legată de orice… apelați-mă pe mine” a scris aceasta pe contul de Instagram.

Vlad Gherman a fost jefuit imediat după ce a ajuns în Roma

După aceea, actorul s-a adresat și el fanilor săi de pe Instagram, folosindu-se tot de contul iubitei sale. „Hai noroc, fraților! În ciuda faptului că mi-a fost furat telefonul și de acum înainte voi posta de pe contul Oanei, am vrut să vă mulțumesc celor care mi-ați scris tot felul de pățanii”, a spus acesta, conform sursei citate.

El a spus că și-a închis toate conturile bancare și și-a suspendat abonamentul de telefon, iar acum încearcă să se asigure că cei care i-au furat telefonul nu vor putea să intre pe conturile sale de pe rețelele de socializare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net