Ce ar fi devenit Vlad Gherman dacă nu juca în serialul Pariu cu viața: „Nimic nu e întâmplător”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cei care urmaresc serialul „Lia, sotia sotului meu” l-au recunoscut pe Vlad Gherman, actorul din „Pariu cu viata”. La debututul său, Vlad întâlnit-o pe Cristina Ciobanasu. Cei doi au format un cuplu și au avut parte de multe proiecte împreună. Click! a stat de vorbă cu simpaticul actor și a aflat mai multe detalii picante din viața sa.

vlad gherman foto mihai stetcu adela 5166 0 jpeg

Vlad Gherman ne-a povestit, în exclusivitate, ce eforturi face pentru rolul din serialul de la Antena 1, cum i s-a schimbat viața și ce ar fi trebuit să devină dacă nu se făcea actor. În plus, acesta ne-a povestit și de ce momentan nu se însoară cu Oana Mosneagu, iubita lui, dar și ce planuri au împreună.

Click! iți mai oferă și primele imagini cu el de la debut, iar puțini știu că atunci când a început să joace în „Pariu cu viața” și-a rupt piciorul și s-a prezentat la filmări cu cârjele după el. Mai mult, după primul sezon a început și o relație cu Criss. Vedeta ne-a povestit ce s-ar fi ales de el dacă nu făcea parte din trupa LaLa Band și nu juca în ”Pariu cu viata”.

Pariu cu viata
Pariu cu viata

„M-am gândit de multe ori ce s-ar fi întâmplat dacă nu veneam la castingul pentru "Pariu cu viața" și nu eram ales. De multe ori, m-am gândit la chestia asta. Nimic nu e întâmplător. Clar, viața mea ar fi arătat altfel. Și dacă nu mi se dădea de jucat cu Criss, în serial... Mă pregăteam să dau la Medicină. Probabil, aș fi fost medic, aș fi terminat facultatea. Probabil, mi-aș fi dat seama că nu e de mine, dar aș fi continuat să termin facultatea.

Cred că Dumnezeu a aranjat cum trebuiau să fie aranjate lucrurile. Inclusiv relația cu Criss, statul la doamna Ruxandra Ion, tot ce am învățat de la dânsa. Cu Criss, practic, a fost prima mea relație. Acolo, am învățat să iubesc și cum să clădești o relație. Faptul că noi, de fiecare dată, aveam în seriale o relație de cuplu, ne-a ajutat foarte mult. Nimic nu e întâmplător, inclusiv finalul ăla, care pentru alții a părut nefericit.

Și sunt convins că am dezamăgit mulți fani care își doreau să ne căsătorim și să avem copii. În viață, se întâmplă lucruri pe care nu le prevezi și chiar dacă pare că ești dărâmat și intri în depresie, eu am o vorbă: că un șut în fund este un pas înainte. Și așa a fost și în cazul meu”, a povestit Vlad.

Cu ce vine nou rolul din ”Lia, sotia sotului meu”

La debut  vlad gherman
La debut vlad gherman

Pentru personajul lui Andi Vlad a trebuit să-și facă niște tatuaje.

„Nu sunt permanente, dar o cere personajul. Și au o poveste amuzantă. Și i-am spus și doamnei Ruxandra că eu, pentru orice personaj, fac orice. Mă îngraș, slăbesc, pun mușchi, dar n-aș vrea să-mi dau jos părul de pe mâini. Și mi-a zis că-i pare rău, dar, o perioadă, va trebui să-mi dau părul jos de pe mâini. Pentru că sunt tatuaje care se lipesc și dacă nu te epilezi, nu ține tatuajul, nu rezistă.

Iar suferința mea cea mare a fost asta, așa, ca o mică glumă. Că până la urmă m-am obișnuit. Am unul care nu se va vedea decât mai la vară, când voi purta maiouri. Andi e mai golănaș, așa, mi se pare că vin cu un look nou pe care, hai să zic, poate cei care au văzut "Sacrificiul", l-au văzut cât de cât în Amza.

Vlad Gherman & Kira Hagi foto antena I
Vlad Gherman & Kira Hagi foto antena I

Andi e "next level", un golănaș mult mai matur, stie ce vrea, țintește exact unde vrea să meargă. Este o mare diferență de la IT-stul din ”Adela”, la Amza. Cred că cea mai mare diferență! Două extreme. Nu stiu daca o sa ma urâti sau o să ma iubiti, însă, pe set, la filmare, am stârnit multe reacții controversate. La un moment dat, mulți oameni au zis că tot ce fac are legătură cu personajul, pentru că îl urăsc pe Andi. Mi-au zis mulți că nu mă mai suportă, însă, pe Andi, nu pe Vlad. E un personaj interesant. Unii îl vor iubi.

Alții îl vor urî, probabil. Asta până intr-un anumit punct. Filmez cu toată lumea. Filmez cu Kira Hagi destul de mult. Unii bănuiesc ceva, însă și nouă ne-a dat cu virgulă când vor afla povestea noastră. În rest, fiind fratele lui Alis, filmez în casă, cu Ioana Blaj, cu Ilinca Goia, Otilia, mama mea. Sunt situații tensionate, conflicte. Este un personaj pe care nu l-am mai interpretat. Nu am fost, niciodată, genul ăsta de om.

Mi-a fost tare greu să găsesc în mine resursele neceasre să construiesc acest personaj și le-am găsit. Am găsit reperele din cărți, din filme, și mi le-am însușit destul de bine. Pentru mine e o provocare și știe toată lumea că îmi plac provocările. Deci am acceptat din prima și îmi place mult înspre ce direcție se duce personajul meu”, a precizat îndrăgitul actor.

Încă mai filmează cu Criss Ciobanasu

„Cu Oana mă văd acasă, cu Criss mă întâlnesc la filmare, la Happy Channel. Mă bucur, în schimb, că întâlnesc oameni noi, actori noi. Am ocazia să joc și cu alți oameni și cu oameni cu care am mai jucat în alte proiecte. E o bucurie și o placere, mai ales că e ceva nou.

Și tot ce e nou, e de bine”, ne a spus Vlad. Si tot el ne a spus de ce nu se insoara. ”Momentan nu a venit inelul si nici cererea. Am tot văzut că se scrie. Ea așteaptă. Lăsând gluma, am avut discuții, dar știm ce ne dorim și care sunt următorii pași. În primul rând, am vrea să ne mutăm, pentru că noi stăm în chirie și am fi vrut să cumpăram ceva, însă, la cum sunt prețurile, nu te atingi de nimic.

Nu zic că asta ne ține pe loc și nu putem face pasul ăsta, însă amândoi avem oarecum o vârstă, ne gândim la pasul următor. Am devenit cunoscut, la 18 ani, și am făcut 30, în februarie”, a mai povestit Vlad pentru Click!”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
image
actualitate.net
image
actualitate.net