Tom Cruise, la un pas de moarte: „Este cel mai periculos lucru pe care l-am încercat vreodată”

Ultima actualizare:

Tom Cruise a făcut un nou pariu riscant cu viața în timpul filmărilor pentru „Mission: Impossible - Dead Reckoning”. Cunoscut pentru cascadoriile sale uluitoare, actorul în vârstă de 60 de ani a dus pericolul la un alt nivel în timpul unei sărituri cu motocicleta de pe un munte din Norvegia. Pentru această scenă ireală, Tom s-a pregătit enorm. A făcut 500 de sărituri cu parașuta și 13.000 de sărituri cu motocicleta.

image

Tom Cruise continuă să impresioneze la 60 ani. Actorul a fost surprins într-o ipostază senzațională în timpul filmărilor pentru a șaptea parte din Misiune Imposibilă. Producătorii filmului au publicat imagini din timpul cascadoriei făcute în anul 2020.

„Este fără îndoială cel mai periculos lucru pe care l-am încercat vreodată. Am lucrat la asta de mai mulți ani. (...) Am vrut să fac asta de când eram mic. Totul se reduce la un singur lucru: publicul”, spune Tom Cruise în startul montajului făcut public în mediul online.

„Nu fii prudent, fii încrezător”, pare să fie motto-ul starului francizei Mission Impossible. După ce și-a uimit fanii în noul Top Gun, Tom Cruise hotărât să continue și succesul filmelor în care joacă rolul agentului Ethan Hunt. Iar cea mai nouă producție va avea parte de o scenă absolut uluitoare. Tom Cruise sare în gol cu motocicleta de pe o platforma construită pe creasta unui munte din Norvegia. 

Tom Cruise, cascadorie uluitoare 

Tom Cruise s-a pregătit enorm pentru această scenă. Pe lângă numărul uriaș de repetiții, starul american și-a dorit ca de obicei ca publicul să simtă din plin emoția și adrenalina unei asemenea cascadorii. „Acum doi nici nu aveam tehnologia necesară pentru a surprinde așa cum ne doream această scenă”, a precizat regizorul peliculei, în timpul filmărilor din Norvegia.

Până la urmă, totul a ieșit cu bine, iar Tom Cruise a scris un nou capitol memorabil din cariera lui. Trebuie menționat clar că actorii de calibrul său nu încearcă nici măcar cascadorii banale. Tocmai de aceea, cota de apreciere a starului din Top Gun a atins un nivel uriaș în ultimul deceniu.

Acum trebuie doar să așteptăm produsul final. Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One, regizat de Christopher McQuarrie, va fi lansat pe 12 iulie 2023. Tom Cruise va fi alături de Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson şi Vanessa Kirby. Hayley Atwell, Pom Klementieff, Rob Delaney şi Indira Varma.

Tom Cruise le-a mulțumit fanilor într-un mod inedit

Într-un alt clip publicat recent, Tom le-a mulțumit fanilor pentru că au mers să vadă Top Gun: Maverick.

„Bună, tuturor! Suntem în atât de frumoasa Africă de Sud, la filmările pentru Mission: Impossible - Dead Reckoning. Nu am vrut să închei anul fără să vă mulţumesc că aţi mers la cinema şi că aţi susţinut Top Gun: Maverick”, strigă Tom Cruise către camera, în timp ce atârnă pe ușa avionului, potrivit CNN.

Camera se îndreaptă apoi către regizorul Christopher McQuarrie, care l-a îndemnat să sară în gol. „Ca întotdeauna, mulțumesc că ne-ați permis să vă distrăm. Este o onoare imensă. Vă doresc sărbători fericite. Aveți grijă de voi. Ne vedem la cinema”, a mai spus Tom Cruise. Ulterior, starul de la Hollywood s-a aruncat din avion.

Vedeta a avut un an excepțional datorită relansării peliculei Top Gun. Încasând 1,4 miliarde de dolari la nivel mondial, Top Gun: Maverick este cel mai mare succes al anului la box office. Totodată, filmul a primit câteva nominalizări la Globurile de Aur 2023, eveniment care va avea loc pe 11 ianuarie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
spy master PETER VARSICS  (2) (1) jpg
film pixabay jpg
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net