Tom Cruise, îndrăgostit de o actriță cu 40 de ani mai tânără? Joacă într-un serial popular și-n România

Ultima actualizare:

S-a îndrăgostit Tom Cruise din nou? Presa din America susține că vedeta de la Hollywood s-ar fi aflat în preajma unei tinere actrițe, cunoscută dintr-un serial foarte în vogă și în România.

Tom Cruise a rămas singur, după ce s-a despărțit de Hayley Atwell. De curând, superstarul din Top Gun a fost văzut într-o ipostază inedită lângă o actriță în vârstă de doar 20 de ani, conform celor de la Pagesix.

Citește și Tom Cruise, părăsit pentru un actor de mâna a doua! A fost înlocuit cu un „vegetarian păgân”

Momentul s-a petrecut chiar în ziua în care vedeta împlinea 60 de ani. Încă o dată se dovedește faptul că nimic nu pare misiune imposibilă pentru legendarul actor de la Hollywood.

Află Secretul lui Tom Cruise, dezvăluit de un actor celebru! „El va nega categoric acest lucru”

Cine ar putea fi noua cucerire a lui Tom Cruise? Starul din Top Gun a fost văzut de ziua lui lângă o actriță de 20 de ani

Trebuie precizat din start că toate informațiile sunt doar speculații momentan. Într-adevăr, Tom este din nou singur, iar despre căsătorie e posibil să nu mai dorească să audă după cele trei eșecuri din viața lui.

Vezi și Blestemul soțiilor lui Tom Cruise! Actorul a avut ghinion în dragoste

Prezent weekend-ul trecut pe circuitul de la Silverstone, Tom Cruise s-a afișat într-o ținută casual la ultima etapă de Formula 1. Actorul a fost surprins cu un zâmbet larg și cuceritor, lucru absolut normal ținând cont de succesul uriaș înrgistrat de pelicula Top Gun: Maverick.

Mare susținător al pilotului Lewis Hamilton, legendarul star de la Hollywood a avut timp și de alte amabilități, iar o sursă a publicației pagesix.com susține că actorul a fost „super dulce” atunci când a vorbit cu actrița Amybeth McNulty, cunoscută pentru rolul ei din serialul Stranger Things.

Cine este actrița cu care Tom Cruise a vorbit „super dulce” de ziua lui?

Amybeth McNulty e născută în Irlanda și are doar 20 de ani. A devenit cunosută după ce a avut rolul principal în serialul „Anne with an E”. Au urmat două filme modeste în 2021 și câteva apariții în ultimul sezon din „Stranger Things”.

Cariera ei pare abia la început de drum, iar zvonurile legate Tom Cruise nu pot decât să-i aducă și mai multă notorietate. Până la urmă, oricine se află în vecinătatea actorului în acest moment are doar de câștigat, Tom Cruise fiind probabil omul anului în industria filmului după ce Top Gun a dărâmat o serie de recorduri.

 Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net