Blestemul soțiilor lui Tom Cruise! Actorul a avut ghinion în dragoste

Ultima actualizare:

Tom Cruise a împlinit 60 de ani. Celebrul actor american are în spate o carieră de succes, dar în dragoste lucrurile n-au fost chiar atât de roz. Povestea bizară a celor trei căsătorii pe care le-a avut starul din Top Gun scoate la iveală un blestem neașteptat al soțiilor acestuia.

2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg

Dacă în plan profesional este o legendă, în iubire nu se poate spune același lucru. Recent, starul de la Hollywood a fost părăsit de ultima iubită pentru un personaj mai puțin cunoscut din industria showbiz-ului.

Citește și Tom Cruise, părăsit pentru un actor de mâna a doua! A fost înlocuit cu un „vegetarian păgân”

Tom Cruise a fost căsătorit doar cu actrițe. Totodată, are trei copii, unul biologic din relația cu Katie Holmes, și doi adoptați în timpul mariajului cu Nicole Kidman. De mai bine de 10 ani, actorul de Oscar n-a mai avut o relație de lungă durată.

Multă lume pune aceasta pe seama sprijinului și aderării la Biserica Scientologică și a ieșirilor bizare din timpul celei de-a treia căsătorii. Și, totuși, care este blestemul celor trei căsătorii în care a fost angrenat Tom Cruise? Soțiile sale au ceva inedit în comun.

Află Secretul lui Tom Cruise, dezvăluit de un actor celebru! „El va nega categoric acest lucru”

Tom Cruise, ghinion în dragoste! Actorul a fost căsătorit de 3 ori

Tom Cruise a fost căsătorit de trei ori până acum. Prima dată s-a întâmplat cu actrița Mimi Rogers, mariaj care a durat doar 3 ani. A doua căsătorie a fost cu celebra australiancă Nicole Kidman. Cei doi au divorțat după 11 ani. Cea de-a treia soție a lui Tom Cruise a fost Katie Holmes, din 2006 până în 2012.

Citeșe și Ce s-a întâmplat la nunta lui Tom Cruise? Mirele a aşteptat-o pe Katie Holmes 20 de minute la altar

Ultima căsătorie s-a rupt și din cauza diferenței de vârstă, Holmes și Cruise fiind despărțiți de 16 ani. Această relație i-a adus și singurul copil biologic, o fată pe nume Suri.

Blestemul soțiilor lui Tom Cruise

Tom Cruise a fost căsătorit cu Mimi Rogers, Nicole Kidman și Katime Holmes
Tom Cruise a fost căsătorit cu Mimi Rogers, Nicole Kidman și Katime Holmes

Toate căsătoriile lui Tom Cruise au ceva în comun. Soțiile aveau vârsta de 33 de ani în momentul în care au divorțat de vedeta de la Hollywood. De Mimi Rogers, care este mai bâtrână cu 6 ani decât Cruise, actorul s-a despărțit în 1990, când actrița avea 33 de ani.

Același lucru s-a întâmplat și cu Nicole Kidman, cei doi divorțând în 2001, când australianca avea 33 de ani. Iar Katie Holmes, în vârstă de 43 de ani, avea tot 33 de ani cand a depus actele de divorț în 2012.

Probabil că acest blestem al soțiilor lui Tom Cruise ar trebui să înceteze, în cazul în care actorul se va căsători din nou. Ajuns la 60 de ani, starul din „Misiune Imposibilă” își va alege probabil o parteneră care a depășit deja vârsta „blestemată”. Ultima lui iubită, Hayley Atwell, avea 40 de ani.

Toate soțiile actorului aveau 33 de ani când au divorțat de el. Tom Cruise, o carieră de poveste!

Tom Cruise, binecunoscut în întreaga lume pentru rolurile sale memorabile, s-a născut la 3 iulie 1962, la Syracuse, New York, SUA. Puțină lume știe că numele său real este Thomas Cruise Mapother IV.

A primit primul rol principal în 1983, în filmul Risky Business. Trei ani mai târziu avea să dea lovitura cu prestația din Top Gun. Din acel moment, cariera lui a luat un avânt care nu s-a mai oprit nici 4 decenii mai târziu.

Vezi și Câți bani câștigă Tom Cruise de pe urma peliculei Top Gun: Maverick? Suma e copleșitoare

Pentru rolurile din filmele Born on the Fourth of July (1990), Jerry Maguire (1997) şi Magnolia (20000, Tom Cruise a câştigat trei Globuri de Aur. Are o stea pe Bulevardul Walk of Fame din Hollywood. De asemenea, are trei nominalizări la premiile Oscar , iar în prezent a dat din nou lovitura cu continuarea filmului Top Gun.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
Bradley Cooper (3) jpg
dan negru facebook jpg
Sean Connery, alături de Pamela Salem (stânga) și Barbara Carrera (dreapta), din distribuția filmului ”Never Say Never Again” (1983) jpeg
mihai bobonete copii jpg
halle bailey mica sirena jpg
florin dumitrescu instagram jpg
cub silvia chifiriuc png
image
actualitate.net
image
actualitate.net