Katie Holmes, în tandrețuri cu noul iubit! Cum s-au afișat cei doi amorezi

Se preconizează a fi o vară plină de dragoste pentru Katie Holmes! Actrița s-a afișat recent, în cadrul unui eveniment, alături de noul iubit, Bobby Wooten III, iar cei doi nu pot sta prea departe unul de celălalt!

Katie Holmes și iubitul ei, Bobby Wooten III, nu mai sunt atât de discreți când vine vorba de aparițiile publice.

Citește și: Cum a serbat-o Katie Holmes pe Suri, fiica ei și a lui Tom Cruise

Katie Holmes și noul iubit, gesturi tandre la premiera filmului actriței

Cei doi s-au afișat împreună la premiera filmului actriței, „Alone Together”, care a fost difuzat în timpul Festivalului de Film de la Tribeca. Ocazia a fost una specială pentru actriță, având în vedere că aceasta nu doar că joacă în drama romantică, ci a și regizat-o!

Vedeta, în vârstă de 43 de ani, a fost în tonul serilor de vară, optând să poarte o rochie lungă, de culoare albă, croșetată lejer, cu ochiuri largi prin care i se putea vedea pielea. Katie Holmes a completat ținuta cu o pereche de pantofi negri, o geantă cafenie și câteva bijuterii aurii — inclusiv un inel pentru nas.

Vezi și: Katie Holmes este îndrăgostită lulea! Ce zice fostul iubit, Jamie Foxx

Iubitul ei, în vârstă de 33 de ani, care este muzician, a avut un look relaxat, purtând un tricou alb, cămașă neagră, o pereche pantaloni kaki și pantofi negri. Cei doi s-au ținut de mână și le-au oferit celor prezenți și câteva momente tandre, semn că povestea lor romantică lor merge în direcția potrivită.

Cum s-a cunoscut Katie Holmes cu actualul iubit

Perechea a confirmat relația în luna aprilie, atunci când fotografii i-au surprins pe cei doi „amorezi” în ipostaze tandre în oraș, în timp ce luau masa la un restaurant. De atunci, aceștia par mai confortabili cu ieșirile publice, fiind văzuți de câteva ori de mână prin New York.

Cei doi s-au cunoscut prin câțiva prieteni comuni și au continuat să tot iasă în oraș, deși Katie Holmes spunea, potrivit unor surse apropiate, că nu mai vrea să audă de bărbați, dorind să se concentreze mai mult pe carieră. 

Ultima sa relație publică, înainte de actualul partener, a fost cu chef-ul bucătar Emilio Vitolo Jr., de care s-a despărțit anul trecut, în primăvară. Katie Holmes are o fiică din mariajul cu actorul Tom Cruise, pe Suri

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net