Katie Holmes este îndrăgostită lulea! Ce zice fostul iubit, Jamie Foxx

image
Katie Holmes și Jamie Fox s-au iubit în ascuns 6 aniFoto: Getty Images

Katie Holmes este îndrăgostită lulea de un bucătar. Cum a reacționat fostul ei iubit, Jamie Foxx, s-a informat publicația ”Closer”.

Actrița Katie Holmes (41 de ani) este îndrăgostită lulea de bucătarul Emilio Vitolo Jr, de 33 de ani. Ea a vrut să-și ia, astfel, revanșa față de actorul Jamie Foxx (52 de ani), de care s-a despărțit după șase ani de relație secretă. Însă acesta a dat de înțeles jurnaliștilor că nu e deloc afectat de faptul că ea și-a găsit un alt iubit. Actrița Katie Holmes a confirmat că se iubește cu bucătarul, după ce a fost surprinsă nu demult luând cina în compania acestuia. Părea foarte fericită, râdea tot timpul, și au apărut deja zvonuri că flirtul ar putea să fie în realitate mai mult. Katie a fost măritată cu Tom Cruise (58 de ani) între 2006 și 2012, împreună cu care are o fiică, Suri, de 14 ani.      

Katie Holmes, cu sânii sugrumaţi la o prezentare în Paris

Katie Holmes, înşelată cu o bombă sexy

Noul iubit are origini italiene

Katie Holmes și Emilio Vitolo Jr. Au fost surprinși recent în timp ce se giugiuleau la restaurantul Peasant din Manhattan. El este un bucătar faimos în New York. Ei au mai fost văzuți la o întâlnire într-un restaurant grecesc. Emilio Vitolo Jr lucrează la restaurantul Emilio Ballato din cartierul SoHo, local care a fost cumpărat de tatăl lui în anii 1990. Întrega sa familie lucrează în acest restaurant. Noul iubit al lui Katie are origini italiene după tată și dinspre mamă este peruan. Restaurantul Emilio Ballato e foarte apreciat de celebrități, cum ar fi Whoopi Goldberg, Rihanna, Denzel Washington și Barack Obama. Katie Holmes este îndrăgostită lulea.

cub visarion alexa png
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
cub Roxana Vasniuc png
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
kate middleton 1 profimedia 0706166194 jpg
image png
Vladimir Putin FOTO Profimedia
Vulcan. Foto: Daniel Guță
image
image
image
image
Adelina Pestriţu
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif
Ada Condeescu motor jpeg