Cum a serbat-o Katie Holmes pe Suri, fiica ei și a lui Tom Cruise

Ultima actualizare:

    Suri CruiseFoto: Profimedia
Suri CruiseFoto: Profimedia

Cum a serbat-o Katie Holmes pe fiica sa, Suri, dezvăluie Closer.fr. Aceasta a împlinit vârsta de 15 ani.

Cum a serbat-o Katie Holmes (42 de ani) pe fiica sa, Suri, au dezvăluit jurnaliștii de la Closer.fr. Clipe de nostalgie pentru actriță. Ea a serbat-o, duminică, 18 aprilie, pe fata sa, Suri Cruise, la împlinirea vârstei de 15 ani. Cu această ocazie, Katie a pus pe o rețea socială poze cu fiica sa, din copilărie, lângă care a scris: ”Fericită aniversare, inima mea! Te iubesc! Nu-mi vine să cred că ai deja 15 ani”.

Apropiații vedetei i-au transmis, la comentarii, numeroase mesaje de felicitare. A hoinărit pe străzi De ziua ei, sărbătorita, Suri Cruise, a hoinărit pe străzile din New York în compania unei prietene. Paparazzi au pozat-o în timp ce mânca o înghețată împreună cu aceasta. Prietena i-a făcut cadou un buchet de flori. Suri este rezultată din căsătoria lui Katie Holmes cu actorul Tom Cruise (58 de ani), care a durat din 2006 până în 2012.


    Suri a împlinit 15 aniFoto: Profimedia
Suri a împlinit 15 aniFoto: Profimedia

”A fost o perioadă dificilă. El era în atenția presei și eu aveam o fetiță care trăia toată această nebunie de a fi urmărite tot timpul. Mergeam în parc la ora 6.00, dimineața, ca să putem sta liniștite”, și-a amintit actrița, într-un recent interviu pe care l-a acordat revistei ”InStyle”. În prezent, Katie se iubește cu bucătarul Emilio Vitolo de 33 de ani. Cum a serbat-o Katie Holmes pe fiica sa, Suri, dezvăluie Closer.fr.

image
image
image
image
image
image
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net