Tom Cruise, primul actor care filmează în spațiul cosmic. Bugetul peliculei va fi astronomic

Ultima actualizare:

Ce se mai poate spune despre Tom Cruise? Am fi crezut că nimic nu ne mai poate surprinde după ce a dărâmat box office-ul cu un film de modă veche într-o eră în care publicului i se bagă pe gât pelicule cu supereroi filmați în „camera verde”. Totuși, celebrul actor vrea să aplice, la propriu, fraza „the sky is the limit”, adică, mai pe românește, nimic nu e imposibil.

Tom Cruise, primul actor care va filma în spațiu
Tom Cruise, primul actor care va filma în spațiu

În vârstă de 60 de ani, starul american e cunoscut pentru cascadoriile sale unice la Hollywood. Totuși, după ce a stat legat pe exteriorul unui avion militar în timpul decolării și după ce s-a cățărat pe Burj Khalifa - cea mai înaltă clădire din lume la acea vreme, Tom Cruise vrea să se aventureze într-o experiență inimaginabilă.

Citește și: Tom Cruise, cascadorie nebună la 60 de ani! Actorul și-a uimit din nou fanii

Faimosului actor i s-a propus să joace într-un film turnat pe Staţia Spaţială Internaţională. Acestă aşteaptă cu nerăbdare să testeze cât de viabilă este oferta celor de la Studiourile Universal, care-l văd deja drept primul actor care va filma în afara atmosferei terestre şi poate chiar va face câţiva paşi în afara planetei, scrie Okmagazine.

Vezi și: Cei mai bine plătiți actori în 2022! Tom Cruise, Brad Pitt și DiCaprio și-au mărit considerabil averea

Tom Cruise va juca în spațiul cosmic

Dacă se va concretiza, acesta va deveni cel mai ambițios proiect cinematografic din istorie. Vorbim de un film făcut în cosmos? Da, Tom Cruise va fi echipat ca un cosmonaut şi apoi va fi lansat în spaţiul cosmic, undeva în exteriorul Staţiei Spaţiale Internaţionale.

Ideea îi aparţine lui Doug Liman, regizorul care a semnat şi celebrul film „Identitatea lui Bourne". Acesta are mare încredere că starul din „Top Gun“ ar putea duce la bun sfârșit o astfel de misiune imposibilă.

Poate te interesează: Tom Cruise, fotografiat lângă o româncă superbă! Starul din Top Gun pare mai fericit ca niciodată

„Avem un proiect grozav în curs de dezvoltare cu Tom, care are în vedere ca acesta să ajungă pe Stația Spațială. Să sperăm că va deveni primul civil care va face o plimbare în spațiu în afara Stației Spațiale Internaționale”, a precizat Donna Langley, de la Studiourile Universal, pentru BBC.

Această viziune a producătorilor a prins contur în urmă cu aproximativ doi ani, când SpaceX al lui Elon Musk și NASA s-au arătat interesate să facă parte din proiect.

Cu siguranţă, bugetul va fi astronomic, dacă acest proiect va primi undă verde. Astfel, Tom Cruise ar putea deveni primul civil care face o ieșire în spațiu în afara Staţiei Spaţiale Internaţionale pentru un film. Rămâne de văzut dacă va reuși starul american să spargă această frontieră în cinematografie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
survivor domnul dan jpg
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net