Tom Cruise e «Top Gun» și-n viața reală! Actorul își pilotează singur elicopterul, la 60 de ani

Tom Cruise (60 de ani) este căpitanul Maverick și în viața de zi cu zi! Recent, megastarul de la Hollywood a fost surprins pilotând propriul său elicopter, în sud-vestul Londrei. Numit adesea „cel mai atrăgător sexagenar de la Hollywood”,  Tom pare că a descoperit secretul tinereții veșnice. El se află într-o formă de zile mari și arată aproape la fel de bine ca acum trei decenii.  

Tom Cruise își pilotează singur elicopterul
Tom Cruise își pilotează singur elicopterul

Foto: Profimedia

Citește și: Imagini ireale cu Tom Cruise! Cele mai tari cascadorii din cariera actorului

The New York Times l-a numit „ultimul superstar adevărat“... și pe bună dreptate! Îmbrăcat într-un tricou albastru deschis și o pereche de blugi, Tom Cruise a părut că filmează o scenă de acțiune într-unul dintre filmele sale celebre, atunci când a fost văzut urcându-se la manșa propriului său elicopter. El le-a zâmbit fotoreporterilor, înainte de decola de pe un aerodrom privat din capitala Angliei.

Află și: Blestemul soțiilor lui Tom Cruise! Actorul a avut ghinion în dragoste

Tom Cruise își face singur cascadoriile

Foto: Profimedia

Cu toate acestea, nu se afla la filmări, ci era doar una din zilele obișnuite ale actorului, care și-a obținut licența de pilot în urmă cu aproape 30 de ani. Acesta obișnuiește să efectueze singur curse de zbor și, de-a lungul anilor, a realizat câteva cascadorii periculoase pentru filmele în care a jucat, inclusiv rotirea elicopterului deasupra unei cascade din statul american Utah, în „Misiune Imposibilă II”.

Te-ar putea interesa și: Tom Cruise, îndrăgostit de o actriță cu 40 de ani mai tânără? Joacă într-un serial popular și-n România

Nu a putut pilota avioanele în primul „Top Gun”, lansat în 1986, deoarece nu avea licență de zbor la acea vreme, însă în partea a doua și-a făcut propriile cascadorii pe cer, uimindu-i pe colegii de platou.

Află totul despre: Câți bani câștigă Tom Cruise de pe urma peliculei Top Gun: Maverick? Suma e copleșitoare

„De fiecare dată când îl vedeți zburând în film, avionul este pilotat chiar de Tom Cruise! Nimeni nu îl poate opri. E în stare să facă orice”, a declarat producătorul Top Gun, Jerry Bruckheimer, pentru publicația americană The Hollywood Reporter.

Citește și: Secretul lui Tom Cruise, dezvăluit de un actor celebru! „El va nega categoric acest lucru”

„Top Gun: Maverick”, încasări de 1 miliard de dolari

La sfârșitul lunii mai, „Top Gun: Maverick” a fost lansat la 36 de ani după filmul original, cu Tom reluând îndrăgitul său personaj, căpitanul Pete Mitchell Maverick. Filmul fusese inițial programat pentru lansare în 2020, dar a fost amânat cu doi ani, după întârzierile cauzate de pandemia de COVID-19. Luna trecută, pelicula a atins un record impresionant la box office-ul global, depășind pragul de 1 miliard de dolari încasări.

Află și de ce: Tom Cruise a fost criticat dur la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a

La 60 de ani, Tom și-a păstrat tonusul și nu are gând să se oprească aici. Celebrul actor se pregătește pentru un succes intergalactic, la propriu! Următorul său mare proiect este o producție filmată în spațiu, cu ajutorul miliardarului Elon Musk.

WOW: Tom Cruise, agăţat de avion la 700 de metri înălţime. Actorul își face propriile cascadorii

Tom Cruise are o avere de 600 de milioane de dolari

Tom Cruise are o avere impresionantă de 600 de milioane de dolari și este tatăl a trei copii, Suri (16 ani), Connor (27 de ani) și Isabella (29 de ani). El a fost căsătorit cu trei femei celebre, Mimi Rogers (1987-1990), Nicole Kidman (1999-2001) și Katie Holmes (2006-2012). Recent, s-a despărțit de iubita cu 20 de ani mai tânără, actrița Hayley Atwell (40 de ani), alături de care a fost într-o relație timp de doi ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net