Imagini ireale cu Tom Cruise! Cele mai tari cascadorii din cariera actorului

Tom Cruise este un personaj unic în industria filmului. Pe lângă șarm, longevitate și pelicule memorabile, actorul va rămâne în eternitate prin faptul că și-a făcut singur o mare parte din cascadoriile uluitoare. E aproape de necrezut în ce ipostaze s-a aflat superstarul, iar în câteva rânduri s-a jucat la propriu cu viața lui.

Tom Cruise nu renunță la filmele de acțiune nici la 60 de ani! După succesul fantastic înregistrat la box office cu pelicula Top Gun: Maverick, starul de la Hollywood își va delecta fanii la anul cu o nouă parte din seria Misiune Imposibilă, unde aceștia îl pot vedea în numeroase scene palpitante de acțiune și cascadorii amețitoare.

Află: Secretul lui Tom Cruise, dezvăluit de un actor celebru! „El va nega categoric acest lucru”

E foarte rar ca actorii, mai ales în ultimele decenii, să-și facă singuri cascadoriile. „E cel mai mare actor/cascador din toate timpurile”  - e o opinie des întâlnită în spațiul online. Părerea la unison este că nimeni nici nu se apropie de lucrurile încercate de Tom Cruise de-a lungul timpului.

Chiar dacă vorbim de alt gen de cascadorii decât cele făcute, de exemplu, de Jackie Chan, Tom Cruise n-a stat departe de accidentări, în ciuda măsurilor sporite de siguranță. Iar locurile alese pentru cascadorii par a fi aproape ireale. De altfel, aproape totul pare de necrezut, unele voci continuând să conteste faptul că Tom Cruise e cu adevărat în acele secvențe. Hai să vedem mai bine unul dintre motivele pentru care starul din Top Gun e o adevărată legendă.

Tom Cruise e ireal! Viața trăită la limită pe cea mai înaltă clădire din lume, Burj Khalifa (828 de metri înălțime)

Era un pic mai tinerel când imaginele de mai sus au făcut înconjurul lumii. Scena memorabilă a fost filmată în 2011, când actorul avea 49 de ani. Cascadoria a făcut parte din filmul Mission Impossible: Ghost Protocol, film care a avut încasări de peste 600 de milioane de dolari. 

Citește și Tom Cruise, părăsit pentru un actor de mâna a doua! A fost înlocuit cu un „vegetarian păgân”

Un actor legendar atârnat la 1.000 de metri deasupra solului? Așa ceva pare cu adevărat misiune imposibilă. Secvențele cu Tom Cruise escaladând cea mai înaltă clădire din lume la acea vreme - Burj Khalifa - au devenit memorabile și au atras toată admirația fanilor din întreaga lume. Dar Tom Cruise nu s-a oprit aici...

Cele mai tari cascadorii din viața lui Tom Cruise! Actorul a stat agăţat la decolare de un avion Airbus A400 

„Nimeni nu l-a întrebat, vreodată, pe Gene Kelly: De ce dansezi? De ce dansezi singur?”, a transmis Tom Cruise, potrivit Variety, atunci când a fost întrebat la Cannes 2022 de ce continuă să-și facă singur cascadoriile.

Personajul Ethan Hunt din seria Misiune Imposibilă a devenit în multe momente chiar mai apreciat decât faimosul James Bond. Atât de mare a fost impactul lui Tom Cruise asupra seriei Misiune Imposibilă, care a avut șase părți până acum.

Scena cu starul de Hollywood prins de ușa unui avion militar Airbus e absolut unică în industria modernă a cinematografiei. Într-o eră când toate cascadoriile se fac pe calculator, Tom Cruise s-a legat de ușa unui avion care decola. Supererou sau nu?

Tom Cruise, cascador profesionist! Nici la 60 de ani nu vrea să se oprească

În plină pandemie, Tom Cruise n-a stat cuminte. Pe lângă faptul că a lucrat la continuarea filmului Top Gun, legendarul actor s-a trezit și cu o scenă magnifică în cea mai nouă parte din seria „Misiune: Imposibilă”, care va avea premiera în 2023. 

Vezi și: Tom Cruise, îndrăgostit de o actriță cu 40 de ani mai tânără? Joacă într-un serial popular și-n România

Când aproape toată planeta era închisă în casă din cauza restricțiilor, Tom Cruise a fost surprins cățărat pe un tren în viteză, dar și sărind cu motocicleta în gol de pe un pod improvizat. Scena se anunță memorabilă!

Cum și-a fracturat piciorul în timpul unui salt nebunesc?

Momentul când și-a fracturat glezna în timpul unui salt de pe o clădire pe alta a blocat filmările pentru pelicula MI: Fallout pentru aproximativ 5 săptămâni. Din fericire, actorul nu s-a lăsat speriat de accidentarea din 2015 și a continuat să-și facă singur cascadoriile.

„Întotdeauna am crezut că pot face ceva pentru a duce arta la un alt nivel. M-am gândi cum pot atrage publicul într-un astfel de film acțiune? Cum pot să-i distrez? Ce pot sa fac?”, a precizat actorul, referitor la riscurile pe care și le-a asumat de-a lungul timpului pentru a-l intepreta pe celebrul personaj Ethan Hunt.

Ultimul film Misiune Imposibilă a fost plin de pariuri cu viața! Tom Cruise, aproape de un accident fatal

E clar! Anul 2022 este dominat în lumea filmului de turul de forță al lui Tom Cruise. Într-o eră în care scenele se filmează în „camera verde”, cascadoriile sunt concepute pe calculator, iar supereroi au invadat toata industria cinematografică, Tom Cruise este gura de aer proaspăt de care aveau nevoie fanii dornici de adrenalină pură, reală... ca-n vremurile bune ale filmelor de acțiune.

"Îmi plac filmele de aventură, îmi plac filmele de acțiune. E cinema adevarată! Intri și te pierzi în poveste. Pentru mine, aceasta este provocarea – vreau să ofer publicului acea călătorie, acel entertainment." – Tom Cruise.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net