Inevitabilul s-a întâmplat! Vlad Gherman și Cristina Ciobanașu, din nou împreună

Da, ați citit bine! Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu sunt din nou împreună. Nu, nu la modul ăla, știți voi, ca un cuplu, ci din punct de vedere profesional. Cei doi sunt implicați în cel mai nou proiect de televiziune!

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu sunt din nou împreună, însă numai din punct de vedere profesional. Cei doi, alături de Andreea Ibacka, urmează să prezinte o emisiune la Happy Channel, începând cu data de 16 ianuarie. 

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu vor prezenta împreună emisiunea „Happy Cafe”

Este vorba de un proiect info-educativ, cu diverse domenii și numeroase subiecte de interes pentru toată lumea. Vor avea, de asemenea, foarte mulți invitați în platou și se declară extrem de entuziasmați de acest proiect la care vor lucra împreună.

Happy Cafe
Happy Cafe

„Abia aştept să dăm startul lungilor discuţii la cafea! De fapt, la cafele! Pentru că îi invităm pe telespectatorii noştri să îşi bea cafeaua alături de noi, în fiecare zi, de luni până vineri, de la 17:30. Că doar nu se numeşte degeaba emisiunea Happy Café”, a declarat Cristina Ciobănaşu.

Vlad Gherman, Cristina Ciobănașu și Andreea Ibacka
Vlad Gherman, Cristina Ciobănașu și Andreea Ibacka

„Împreună, ne propunem să vă facem după-amiezile mai frumoase, cu discuţii interesante, pe subiecte importante şi extrem de necesare! Extrem de necesare pentru o viaţă cât mai sănătoasă şi fericită. Adică pentru o viaţă cât mai Happy!”, a mai spus și Vlad Gherman. 

„Iar eu sunt super happy că din 16 ianuarie vom fi alături de voi în formula aceasta. La Happy Café vorbim pe atât de multe teme frumoase: parenting, educaţie financiară, couple and family tips, beauty şi fashion tricks, noutăţi în materie de teatru, film şi carte, mergem în culisele serialului Lia, soţia soţului meu şi invităm alături de noi, pe canafeluţă (cum ne place nouă să o alintăm), unele dintre cele mai îndrăgite vedete autohtone”, a spus și Andreea Ibacka. 

Citește și - Cristina Ciobănașu și-a pus fanii la punct! Comentariul care a scos-o din sărite

De ce s-au despărțit Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu

După atâția ani de relație în care oamenii se așteptau să-i vadă în fața altarului pe amândoi, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au dat cea mai cumplită veste: s-au despărțit!

Cei doi au ales să se afle de la ei, iar pentru ca mesajul lor să ajungă la toată lumea, au decis să facă acest anunț prin intermediul unui clip video. 

Cu emoții mari, s-au filmat împreună și au mărturisit, la vremea respectivă, că drumurile lor s-au separat. 

„Ăsta o să fie un video diferit, un video greu de făcut și un video cu atât mai greu de digerat. Însă îl facem pentru că voi ne-ați fost întotdeauna alături, ne-ați susținut și unii dintre voi ați și crescut alături noi și meritați să știți adevărul de la noi, oricât de dureros sau greu de crezut ar fi. Am zis că zic eu. Cris și cu mine ne-am despărțit (…). Am ajuns la concluzia că e cel mai corect lucru pe care îl putem face pentru noi”, a spus Vlad Gherman într-un video pe care l-a postat, alături de Cristina Ciobănașu.

„Eu și Vlad nu mai formăm un cuplu. Am decis împreună că e mai bine să o luăm pe drumuri separate. Însă rămânem prieteni”, a spus și Cristina Ciobănașu, la vremea respectivă. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
banner cristina siscanu png
banner alexia eram png
9a85594f 2c99 4bc3 9f37 32a5e8b975c9 jpeg
image png
George Burcea si fetitele sale 3 jpg
image png
image png
lidia buble jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net