Cristina Ciobănașu, îndrăgostită până peste cap de noul iubit!

Despărțirea dintre Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman a luat prin surprindere pe toți cei din jur. Cei doi actori au pus capăt relației care a durat aproape 9 ani la începutul primăverii, în anul 2021. Separarea a fost dureroasă pentru ambii, dar iată că timpul vindecă orice rană, iar acum fiecare dintre ei zâmbește la brațul unui nou partener de viață. 

Cristina Ciobănașu iubește din nou
Cristina Ciobănașu iubește din nou

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit anul trecut, după o relație care a durat aproape un deceniu. Separarea a fost dificil de procesat pentru ambii, iar Vlad a recunoscut că a avut nevoie de ajutorul unui psiholog pentru a face față emoțiilor copleșitoare.

După ce a lăsat trecutul în urmă și și-a învățat lecția, Vlad a început să se apropie treptat de colega sa de breaslă, Oana Moșneagu. În prezent, cei doi locuiesc împreună și par să se înțeleagă de minune. 

Ar putea să te intereseze și: Cum arată Cristina Ciobănașu fără machiaj și fără filtre 

Situația amoroasă nu este deloc rea nici pentru Cristina Ciobănașu. Actrița iubește din nou și a decis să dezvăluie identitatea bărbatului care îi aduce zâmbetul pe buze.

Cristina Ciobănașu formează un cuplu alături de Alexandru Mureșan
Cristina Ciobănașu formează un cuplu alături de Alexandru Mureșan

Iubitul Cristinei este un tânăr pe nume Alexandru Mureșan și, judecând după imaginile pe care le distribuie cuplul pe paginile de Instagram, relația dintre ei merge cât se poate de bine. Recent, Alexandru a distribuit o imagine adorabilă în care o privește duios pe Cristina.

Vezi și: Vlad Gherman are planuri de însurătoare cu Oana Moșneagu

Deși s-au despărțit, iar fiecare dintre ei formează un cuplu alături de un alt partener, Cristina și Vlad au păstrat o relație de prietenie foarte strânsă, spre nemulțumirea unora dintre fani. Ei sunt de părere că legătura dintre Vlad și Cristina este mult prea strânsă, iar acest lucru ar putea să o deranjeze pe Oana. Așa cum era de așteptat, noua iubită a lui Vlad nu a dat curs dezbaterii și nici nu s-a arătat deranjată de cele petrecute.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net