Cristina Ciobănașu, îndrăgostită până peste cap de noul iubit!

Despărțirea dintre Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman a luat prin surprindere pe toți cei din jur. Cei doi actori au pus capăt relației care a durat aproape 9 ani la începutul primăverii, în anul 2021. Separarea a fost dureroasă pentru ambii, dar iată că timpul vindecă orice rană, iar acum fiecare dintre ei zâmbește la brațul unui nou partener de viață. 

image
Cristina Ciobănașu iubește din nou

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit anul trecut, după o relație care a durat aproape un deceniu. Separarea a fost dificil de procesat pentru ambii, iar Vlad a recunoscut că a avut nevoie de ajutorul unui psiholog pentru a face față emoțiilor copleșitoare.

După ce a lăsat trecutul în urmă și și-a învățat lecția, Vlad a început să se apropie treptat de colega sa de breaslă, Oana Moșneagu. În prezent, cei doi locuiesc împreună și par să se înțeleagă de minune. 

Ar putea să te intereseze și: Cum arată Cristina Ciobănașu fără machiaj și fără filtre 

Situația amoroasă nu este deloc rea nici pentru Cristina Ciobănașu. Actrița iubește din nou și a decis să dezvăluie identitatea bărbatului care îi aduce zâmbetul pe buze.

image
Cristina Ciobănașu formează un cuplu alături de Alexandru Mureșan

Iubitul Cristinei este un tânăr pe nume Alexandru Mureșan și, judecând după imaginile pe care le distribuie cuplul pe paginile de Instagram, relația dintre ei merge cât se poate de bine. Recent, Alexandru a distribuit o imagine adorabilă în care o privește duios pe Cristina.

Vezi și: Vlad Gherman are planuri de însurătoare cu Oana Moșneagu

Deși s-au despărțit, iar fiecare dintre ei formează un cuplu alături de un alt partener, Cristina și Vlad au păstrat o relație de prietenie foarte strânsă, spre nemulțumirea unora dintre fani. Ei sunt de părere că legătura dintre Vlad și Cristina este mult prea strânsă, iar acest lucru ar putea să o deranjeze pe Oana. Așa cum era de așteptat, noua iubită a lui Vlad nu a dat curs dezbaterii și nici nu s-a arătat deranjată de cele petrecute.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
colaj loredana groza jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Athos Salome jpg
florin zalomir
cub cristian arsinel png
FotoJet jpg
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
Soldati ucraineni se adapostesc in timpul unui bombardament in Lyman- razboi Ucraina FOTO Profimedia
Soldati ucraineni elibereaza orasul Liman FOTO Twitter jpg
image
image
image
image
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg