Cristina Ciobănașu și-a pus fanii la punct! Comentariul care a scos-o din sărite

Cristina Ciobănașu a reacționat dur, după ce a citit mai multe mesaje venite din partea admiratorilor. Mulți dintre ei sunt de părere că actrița nu este deloc fericită în noua relație și insistă să îi amintească de vremurile în care forma un cuplu alături de Vlad Gherman. 

Cristina Ciobănașu a reacționat dur
Cristina Ciobănașu a reacționat dur

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au fost împreună timp de trei ani, iar anunțul despărțirii i-a luat prin surprindere pe mulți dintre admiratori. Deși a trecut mai bine de un an de la separare, Vlad locuiește deja cu noua iubită, Oana Moșneagu, iar Cristina are, la rândul ei un nou iubit, fanii nu se abțin de la comentarii. 

Citește și: Vlad Gherman a recunoscut! Are gânduri de însurătoare cu Oana Moșneagu 

Cristina Ciobănașu și-a pus la punct fanii

Sătulă să citească mesaje în care este criticată pentru actuala relație și în care se menționează că nu pare să fie fericită, Cristina Ciobănașu a reacționat dur și i-a rugat pe fani, pe un ton dur, să-și vadă de treaba lor și să nu mai judece ceea ce nu înțeleg cu adevărat. 

„Mi-aș dori din tot sufletul să nu mai judecați după copertă. De ce jigniți un om despre care nu știți nimic? Încerc din tot sufletul să nu o iau personal, dar îmi este peste putință când văd astfel de mesaje. Și pentru că tot întrebați de ce postez atât de puțin cu Alex, acesta este motivul, din cauza hate-ului gratuit. (...) Cred că ne-ar fi tuturor mai ușor să aruncăm așa cuvinte în stânga și în dreapta din spatele unei tastaturi, dar pentru ce? Doar ca să stricăm sufletul unui om care nu a greșit cu nimic?! (...) Am încercat cât de mult am putut să nu iau în seamă hate-ul gratuit vis a vis de noua mea relație. Vă rog frumos, cei care nu puteți accepta ideea, cei care nu puteți suporta să stați fără să judecați viața unor oameni, dați unfollow. Respect orice ființă și îmi doresc din toată inima același repsect din partea voastră. Vă mulțumesc!", a fost mesajul Cristinei Ciobănașu. 

Vezi și: Motivul pentru care Vlad Gherman și Oana Moșneagu și-au ținut relația secretă 

Cristina și Vlad s-au despărțit după o relație de zece ani 

Cristina și Vlad s-au despărțit la începutul anului 2021, după o relație de 10 ani. Separarea a fost dificilă pentru amândoi, iar Vlad a recunoscut că a avut nevoie de ajutorul unui psiholog pentru a putea procesa sentimentele complexe pe care le experimenta.

Timpul vindecă rănile, iar în prezent actorul este fericit alături de colega de breaslă, Oana Moșneagu. Vlad și Oana locuiesc deja împreună și sunt foarte activi pe social media, acolo nu se sfiesc să-și expună relația și să vorbească despre cele mai delicate subiecte. 

Nici Cristina Ciobănașu nu rămas agățată de trecut. Actrița iubește din nou și zâmbește la brațul unui bărbat pe nume Alexandru, despre care însă nu sunt cunoscute multe detalii. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net