Cristina Ciobănașu și-a pus fanii la punct! Comentariul care a scos-o din sărite

Cristina Ciobănașu a reacționat dur, după ce a citit mai multe mesaje venite din partea admiratorilor. Mulți dintre ei sunt de părere că actrița nu este deloc fericită în noua relație și insistă să îi amintească de vremurile în care forma un cuplu alături de Vlad Gherman. 

image
Cristina Ciobănașu a reacționat dur

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au fost împreună timp de trei ani, iar anunțul despărțirii i-a luat prin surprindere pe mulți dintre admiratori. Deși a trecut mai bine de un an de la separare, Vlad locuiește deja cu noua iubită, Oana Moșneagu, iar Cristina are, la rândul ei un nou iubit, fanii nu se abțin de la comentarii. 

Citește și: Vlad Gherman a recunoscut! Are gânduri de însurătoare cu Oana Moșneagu 

Cristina Ciobănașu și-a pus la punct fanii

Sătulă să citească mesaje în care este criticată pentru actuala relație și în care se menționează că nu pare să fie fericită, Cristina Ciobănașu a reacționat dur și i-a rugat pe fani, pe un ton dur, să-și vadă de treaba lor și să nu mai judece ceea ce nu înțeleg cu adevărat. 

„Mi-aș dori din tot sufletul să nu mai judecați după copertă. De ce jigniți un om despre care nu știți nimic? Încerc din tot sufletul să nu o iau personal, dar îmi este peste putință când văd astfel de mesaje. Și pentru că tot întrebați de ce postez atât de puțin cu Alex, acesta este motivul, din cauza hate-ului gratuit. (...) Cred că ne-ar fi tuturor mai ușor să aruncăm așa cuvinte în stânga și în dreapta din spatele unei tastaturi, dar pentru ce? Doar ca să stricăm sufletul unui om care nu a greșit cu nimic?! (...) Am încercat cât de mult am putut să nu iau în seamă hate-ul gratuit vis a vis de noua mea relație. Vă rog frumos, cei care nu puteți accepta ideea, cei care nu puteți suporta să stați fără să judecați viața unor oameni, dați unfollow. Respect orice ființă și îmi doresc din toată inima același repsect din partea voastră. Vă mulțumesc!", a fost mesajul Cristinei Ciobănașu. 

Vezi și: Motivul pentru care Vlad Gherman și Oana Moșneagu și-au ținut relația secretă 

Cristina și Vlad s-au despărțit după o relație de zece ani 

Cristina și Vlad s-au despărțit la începutul anului 2021, după o relație de 10 ani. Separarea a fost dificilă pentru amândoi, iar Vlad a recunoscut că a avut nevoie de ajutorul unui psiholog pentru a putea procesa sentimentele complexe pe care le experimenta.

Timpul vindecă rănile, iar în prezent actorul este fericit alături de colega de breaslă, Oana Moșneagu. Vlad și Oana locuiesc deja împreună și sunt foarte activi pe social media, acolo nu se sfiesc să-și expună relația și să vorbească despre cele mai delicate subiecte. 

Nici Cristina Ciobănașu nu rămas agățată de trecut. Actrița iubește din nou și zâmbește la brațul unui bărbat pe nume Alexandru, despre care însă nu sunt cunoscute multe detalii. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
colaj loredana groza jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Athos Salome jpg
florin zalomir
cub cristian arsinel png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
foto 1 bec economic jpg
Alex Drueke si Andy Huynh veterani americani captivi in Rusia FOTO The Telegraph jpg
Stephanie Keith/Getty Images
image
image
image
image
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg