Andra, criticată dur în vacanța de lux de pe vasul de croazieră: “Faceți toate astea pentru bani”.

După luni întregi în care au muncit aproape fără pauză, Andra și Cătălin Măruță au plecat într-o croazieră de lux. Bineînțeles, nu singuri, ci alături de cei doi copii ai lor, David și Eva, pentru a se putea bucura împreună de această vacanță. Însă, chiar dacă au plecat în concediu familia Măruță își ține fanii la curent, prin diverse filmulețe, poze și postări despre ceea ce fac și unde sunt. Fanii au criticat-o dur pe vedetă, acuzând-o pe ea și pe soțul ei că fac totul pentru bani.

Familia Măruță a plecat într-o croazieră de lux. Foto: Click.
Familia Măruță a plecat într-o croazieră de lux. Foto: Click.

Vacanță de lux pentru familia Măruță

Familia Măruță au plecat într-o croazieră de lux, timp de o săptămână vor vedea cele mai frumoase orașe din Europa: Barcelona, Palma de Mallorca, Provence, Florența, Roma și Napoli. Pentru această experiență, ei au ales unul dintre cele mai mari vase din lume, asemănător unui adevărat oraș pe apă: Symphony of the Seas. 

Din dorința de a ține legătura cu fanii lor, aceștia au postat - chiar și în această perioadă - pe rețelele de socializare diverse filmulețe, poze și postări despre locurile pe care le vizitează și ceea ce fac. Se pare că, aceste lucruri nu au fost pe gustul tuturor admiratorilor lor. Unii dintre ei i-au acuzat pe Andra și pe Măruță că fac toate aceste lucruri doar pentru bani.

„Toate astea le faceți pentru bani"

image

Toate astea le faceți pentru bani... ce păcat, o copilărie faină, dar totodată totul pare forțat, în fața camerei, de mici ați dat de gustul banilor... nimic natural și pentru vârsta voastră!", a spus una dintre persoanele care o urmărește pe Andra pe rețelele de socializare.

Nu a fost singura persoană care a „dat" în vedetă. „Acești copii sunt minunați dar fac ceea ce fac pentru că au tot timpul o cameră în față, este mult mai frumos când un copil este spontan și natural", a afirmat un alt fan al familei Măruță.

Ce spunea Andra înainte să plece în vacanță

Înainte să plece în vacanță, Andra a postat pe o rețea de socializare un mesaj prin care și-a anunțat fanii de acest concediu de lux. „Abia aștept aventura care urmează! Mâine pornesc pentru prima dată pe croazieră și sunt curioasă cum va fi această experiență magică. Abia aștept să explorez noi destinații, să mă pierd în frumusețea mării și să creez amintiri memorabile alături de familia mea dragă”, a scris Andra Măruță pe o rețea de socializare, înainte de a pleca în vacanță.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
image
actualitate.net
image
actualitate.net