Zile grele pentru Măruță! A fost „părăsit” de Andra și fiul său, David: „Facem cele mai mari prostii”

Ultima actualizare:

Cătălin Măruță (45 de ani) se descurcă de minune în rolul de tătic! Face față până și singur, fără Andra, provocărilor! Prezentatorul de la Pro Tv a rămas acasă, zilele acestea, doar cu fiica lui, Eva, după ce soția a plecat să susțină un concert la Chișinău, iar fiul e și el plecat în cantonament.

Zile de foc pentru Cătălin Măruță! Nu doar canicula îi dă bătăi de cap prezentatorului de la Pro TV, în aceste zile,ci și fiica lui, Eva! Cei doi au rămas împreună singuri în toată casa, după ce ceilalți membri ai familiei au plecat care încotro, cu diverse treburi.

Fiul David a plecat în primul cantonament! E fotbalist la juniorii lui Rapid !

„Despărțirea” s-a produs cu lacrimi în familia Măruță. Mai întâi a plecat fiul, David ,în cantonament cu echipa juniorilor de la Rapid. David (11 ani) și-a luat cu greu „rămas-bun” de la membrii familiei, care l-au condus cu toții la autocar.

Andra chiar a vărsat câteva lacrimi după puiul ei, care vrea să devină mare fotbalist, așa că trebuie să obișnuiască de pe acum cu cantonamentele lungi și grele.

Andra a plecat și ea la Chișinău!

După ce l-au condus pe David la autocar, a venit rândul Andrei să-și ia și ea „rămas-bun", pe aeroport, de la soț și fiică. Andra a plecat cu avionul să susțină un concet la Chișinău, artista fiind pe val în țara vecină.

Rămași singurei acasă, Cătălin i-a ținut piept cu greu fiicei sale, Eva.

Când am rămas noi doi acasă facem cele mai mari prostii. Am văzut pe Tik Tok, punem prosopul ăsta aici în piscină și tu sari în el!”, i-a spus Cătălin, într-un InstaStory,  fiicei sale, căreia nu-i prea rezistă și îi face cam toate poftele.

Eva Măruță (7 ani), fiica soților Andra și Cătălin, este o adevărată figură la capitolul comportament. Debordează de energie și toată lumea care o cunoaște se îndrăgostește iremediabil de ea.

Fetița îi calcă pe urme tatălui său și i-a moștenit carisma simpaticului prezentator TV de la Pro Tv, fiind obișnuită cu camerele de filmat încă din copilărie. De altfel, Eva a devenit, mai nou, umbra tatălui său și îl însoțește și în emisiune, unde prezintă cot la cot cu el.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
image
actualitate.net
image
actualitate.net