La ce vârstă fragedă și cu cine și-a pierdut virginitatea Cătălin Măruță: „Era foarte aglomerat în pat”

Cu siguranță Cătălin Măruță (45 de ani) se poate considera un bărbat împlinit pe toate planurile, are o carieră de succes și o frumoasă familie, fiind căsătorit cu una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi din țară, Andra (36 de ani), alături de care are doi copii minunați. Invitat într-unul dintre platourile de la Radio Europa FM, pe lângă detaliile cunoscute de către fani, prezentatorul TV a făcut câteva mărturisiri și în ceea ce privește experințele sale sexuale. La ce vârstă și cu cine și-a pierdut Cătălin Măruță virginitatea?

Cu cine și-a pierdut Cătălin Măruță virginitatea / Foto: Instagram
Cu cine și-a pierdut Cătălin Măruță virginitatea / Foto: Instagram

Invitat într-unul dintre platourile de la Radio Europa FM, la emisiunea de la „Dublu Impact cu Andrei Lăcătuș și Ionuț Bodonea”, Cătălin Măruță (45 de ani) a vorbit despre începuturile carierei, amintiri din lumea televiziunii, despre familia pe care o formează împreună cu talentata și cunoscuta cântăreață de la noi din țară Andra (36 de ani), dar și despre amănunte mai picante din viața privată. Mai exact, despre experiențele sale sexuale.

La ce vârstă și-a pierdut virginitatea Cătălin Măruță

Se pare că, prezentatorul TV și-a început viața sexuală de la o vârstă destul de fragedă, și nu doar că s-a întâmplat când era destul de tânăr, dar, potrivit lui, experiența i-a crescut tare mult și popularitatea printre colegi.

„Am făcut dragoste cu super femei care făceau cât zece și credeți-mă că era foarte „aglomerat” în pat! Tot ce îmi aduc aminte e că s-a întâmplat pe la sfârșitul clasei a VIII-a și că am reușit să conving o domnișoară de liceu. Un lucru e sigur: după, mi-a crescut tare mult popularitatea printre colegi!”, a povestit Cătălin Măruță, în emisiunea de la „Dublu Impact cu Andrei Lăcătuș și Ionuț Bodonea”, de la Radio Europa FM.

Totodată, prezentatorul TV a recunoscut și că, împreună cu alți băieți, colegi de la școală, trăgea cu ochiul în vestiarul fetelor atunci când acestea se schimbau și se pregăteau pentru ora de educație fizică. „Mă uitam cu băieții, printr-un gemuleț, în vestiarul fetelor când se schimbau pentru ora de sport. Au trecut anii și între timp mi-a venit mintea la cap”, a mai dezvăluit Cătălin Măruță.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net