Andra, dezvăluiri din intimitate! Cât de des face amor cu Măruță: „Fugim de copii”

Ultima actualizare:

Formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi, fiind căsătoriți de peste 14 ani. Este vorba despre Andra și Cătălin Măruță. Invitată în cadrul unui podcast, artista a făcut dezvăluiri despre relația cu soțul său. 

catalin maruta si andra

Andra oferă mai mult din punct de vedere sentimental

La podcastul lui Mihai Bobonete, Andra a vorbit deschis despre relaţia cu soţul ei, Cătălin Măruţă. Ea a recunoscut că a oferit, încă de la început, mai mult din punct de vedere sentimental şi a spus de câte ori pe săptămână fac amor.

„E, nu te gândi la ceva .. De câte ori se poate. Adică de câte ori putem să fugim de copii, să facem asta”, a spus Andra. Ea a explicat, apoi, că de la începutul relaţiei a fost cea care a oferit mai mult, din punct de vedere sentimental.

Cătălin este introvertit, chiar dacă la televizor nu pare. Eu provin dintr-o familie în care ne exprimăm deschis sentimentele. Ne pupăm în văzul lumii, ne spunem Te iubesc de nu ştiu câte ori pe zi. Eu cu bagajul ăsta am intrat în relaţie. Depinde foarte mult de modul în care ai fost educat în familie, în ce mediu ai crescut”, a povestit Aandra.

Andra își exprimă des sentimentele, nu poate ține secrete 

Andra a punctat că este o persoană căreia îi place să împărtăşească tot şi nu poate ţine secrete. „Eu împărtăşesc tot. Dacă iese un coş în ureche.. tot. Nu ţin secrete, se vede pe faţa mea dacă vreau să ţin un secret, eu nu pot să mint, mă trădează faţa”, a dezvăluit Andra.

Andra, despre Cătălin Măruță: „Eu nu-i mai cumpăr cadouri”

„Eu nu-i mai cumpăr cadouri, deloc. Nu știe să primească cadouri. Știu că e vina lui. Nu-i mai cumpăr cadouri, haine. I-am cumpărat niște ochelari, erau cu Bluetooth. Am sunat la niște prieteni, să-i fac rost. Nu i-a purtat niciodată, măcar de dragul meu. Îi port eu acuma”, a declarat Andra în podcastul lui Mihai Bobonete de pe YouTube. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net