Cătălin Măruță dă de pământ cu Dinu Maxer și Mădălin Ionescu. Ce l-a enervat teribil pe prezentatorul de la Pro Tv

Ultima actualizare:

Scandal în lumea showbiz-ului românesc? După acuzațiile care i-au fost aduse, prezentatorul Cătălin Măruță (45 de ani) a răbufnit în ediția de vineri, 9 iunie, a emisiunii „La Măruță”, și a dat de pământ cu Dinu Maxer (48 de ani) și Mădălin Ionescu (52 de ani). Ce a avut de zis gazda emisiunii.

Cătălin Măruță dă de pământ cu Dinu Maxer și Mădălin Ionescu / Foto: Instagram
Cătălin Măruță dă de pământ cu Dinu Maxer și Mădălin Ionescu / Foto: Instagram

Recent, fosta soție a lui Dinu Maxer (48 de ani), Deea (33 de ani), a fost invitată la „sosurile picante”, rubrica unde vedetele vin să răspundă unor întrebări incomode, iar dacă nu vor ca întrebarea să fie citită cu voce tare, ei sunt nevoiți să mănânce un sos foarte iute, unde a făcut câteva dezvăluiri neașteptate despre fostul ei partener de viață.

„La detașare a dus nepotrivirea de caracter, incompatibilitatea și lipsa calmității. Era irascibil. Îi sărea sosul picant. Era violent verbal, irascibil, Dinu nu se iubea pe el. Nu am cum să iubesc un om care nu are grijă de el. Toate astea au dus la divorț. Eu îl știam de acasă, tu de la TV, e o mare diferență între cele două variante”, i-a spus Deea gazdei, în timpul emisiunii „La Măruță”,  la „sosuri picante”.

Acuzațiile aduse de către Dinu Maxer

În urma acestor declarații, Dinu Maxer a considerat că Măruță a păcălit-o pe Deea să vorbească despre căsnicia lor și despre motivul divorțului. Așa că, artistul l-a sunat pe Cătălin Măruță (45 de ani), pentru a-l trage la răspundere. În plus, consideră că fosta lui soție a căzut în plasa acestuia, motiv pentru care a făcut acele declarații.

„Deea a fost păcălită la emisiunea lui Măruță. Eu consider că a intrat într-un joc al răspunsurilor forțate, astfel încât nu e o declarație venită din partea ei. A fost o conjunctură, iar ea a căzut în plasă… De pildă, dacă mă pui să-ți spun un defect al Deei, pentru că asta i s-a întâmplat ei, iar tu-l pui în contextul despărțirii, aceasta e o manipulare”, a declarat artistul.

Cum a reacționat Cătălin Măruță

Prezentatorul a avut o reacție dură la adresa solistului și a ținut să menționeze că „a descoperit acum cum să apară în fiecare zi prin ziare”, în ediția de vineri, 9 iunie, a emisiunii „La Măruță”.

„Mi se mai întâmplă să citesc prin ziare, după rubrica asta, tot felul de declarații și tot felul de prostii. De exemplu, la noi a fost Deea Maxer, fosta soție a lui Dinu Maxer. Dinu nu a fost prezent aici când a fost Deea la sosurile picante și s-a apucat el să spună pe la ziare: «Deea a fost păcălită de Măruță în emisiune. I-a căzut în plasă, a fost manipulată». Am sunat-o pe Deea și am întrebat-o dacă a zis așa ceva, iar ea mi-a spus: «Nici vorbă! Eu sunt femeie matură, asumată». A spus că Dinu bate câmpii. Dinu Maxer a descoperit acum cum să apară în fiecare zi prin ziare și a zis «Bă, ce fain este și hai să mai zic ceva». Asta este pentru telespectatorii mei, care uneori citesc doar titlurile și se întreabă dacă așa este la sosurile picante”, a spus Cătălin Măruță.

Nu l-a iertat nici pe Mădălin Ionescu

De asemenea, prezentatorul nu l-a iertat nici pe Mădălin Ionesc (52 de ani), care a acceptat invitația de a fi prezent în emisiunea lui în luna februarie 2023. La patru luni distanță de la acel moment, Mădălin a făcut dezvăluiri în podcastul soției sale, unde și-a exprimat dezamăgirea după experiența de la Pro TV, neavând cunoștință despre formatul și regulile rubricii „sosuri picante”. 

Mi-a picat nivelul intelectual foarte rău, e singura dată din viața mea. Nu știam ce vor ăștia de la mine, sosurile alea erau cumplit de iuți. Nu mi-au plăcut întrebările și așa că am dat niște răspunsuri tâmpite. Știam că Măruță vrea niște cărniță. Și am dat răspunsuri tâmpite. A fost cea mai proastă prestație a mea la TV, drept pentru care vreau să le cer scuze celor care s-au uitat la acea emisiune, chiar și lui Cătălin”, a mărturisit Mădălin Ionescu.

Așadar, Cătălin Măruță a ținut să dea de pământ și cu soțul Cristinei Șișcanu și susține că acesta a primit înainte de emisiune toate indicațiile și informațiile despre rubrica la care a participat:

„Un alt băiat care nu își aduce aminte unde vine, cu toate că a avut primite link-urile pe WhatsApp de la colegii mei, este Mădălin Ionescu. A dat un interviu la un moment și a zis că a căzut într-o capcană. După rubrică mi-a dat și un mesaj: «Mister, cred că a ieșit un pic bizar. Nu eram familiarizat cu regulile. A fost pe repede înainte, fapt care a făcut ca afirmația aia cu sexul să fie un pic nepotrivită. Era o ironie. Eu sunt tătic pe discuții libere. Mi-am ieșit un pic din mână. Dacă mă consultați înainte în privința întrebărilor ar fi ieșit mai interesant»”.

    Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net