Dinu Maxer, foc și pară pe Cătălin Măruță: „A căzut în plasă”

Ultima actualizare:

Dinu Maxer este foc și pară pe Cătălin Măruță. Motivul? Săptămâna trecută, prezentatorul de la Pro TV, a invitat-o în emisiunea sa pe fosta soție a artistului, iar în cadrul show-ului „La Măruță”, Deea a făcut câteva declarații nu tocmai plăcute despre cel cu care a împărțit atât bune, cât și rele, mulți ani. Artistul consideră că Măruță a păcălit-o pe Deea Maxer să vorbească despre căsnicia lor și despre motivul divorțului.

Dinu Maxer este supărat pe Cătălin Măruță. Foto: Click.
Dinu Maxer este supărat pe Cătălin Măruță. Foto: Click.

 Ce s-a întâmplat, de fapt? În timpul probei „sosurile picante”, Deea a afirmat că Dinu era „violent verbal și irascibil”. Acesta este motivul pentru care Dinu Maxer s-a supărat foarte tare pe Măruță, considerând incorect modul  în care a fost intervievată fosta lui soție.

Dinu Maxer: „Aceasta e o manipulare”  

Așa că, Dinu Maxer l-a sunat pe Cătălin Măruță, pentru a-l trage la răspundere. În plus, consideră că fosta lui soție a căzut în plasa acestuia, motiv pentru care a făcut acele declarații. 

Deea a fost păcălită la emisiunea lui Măruță. Eu consider că a intrat într-un joc al răspunsurilor forțate, astfel încât nu e o declarație venită din partea ei. A fost o conjunctură, iar ea a căzut în plasă”, a spus Dinu Maxer, citat de revista Unica. 

De pildă, dacă mă pui să-ți spun un defect al Deei, pentru că asta i s-a întâmplat ei, iar tu-l pui în contextul despărțirii, aceasta e o manipulare”, a mai adăugat acesta.

Artistul a povestit că a vorbit, după aceea, cu prezentatorul Pro TV și a primit niște explicații pentru cele întâmplate. „Am vorbit după cu Cătălin. A zis ca nu asta i-a fost intenția. Eu atât pot spune, nu aceasta e imaginea mea reală”, a precizat Dinu Maxer. 

Cum își împart cei doi timpul cu micuții

Cu această ocazie, artistul a explicat și despre cum își împart timpul cu cei doi copii pe care îi au.

  „Eu și Deea ne știm fiecare programul celuilalt și facem în așa fel încât să petrecem timp egal cu copiii. Nu am ce sa i reproșez. Zilele acestea am avut job împreună, chiar de Ziua Copilului, la Orșova. A cântat și Andreas, a urcat și el pe scenă”, a povestit artistul. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net