Dinu Maxer, replică dură pentru Deea! Declarația care o va enerva la culme pe fosta lui soție: „Nu regret!”

Ultima actualizare:

Deși cei doi au divorțat cu doar 2 luni în urmă, Dinu și Deea Maxer nu au rămas prea mult timp blocați în trecut. Ambii au ales să își refacă viața și să trăiască povești de dragoste, alături de noi parteneri. Cu toate acestea Deea Maxer a dezvăluit, recent, că fostul ei soț ar fi fost irascibil și violent verbal. Acesta a reacționat dur în urma dezvăluirilor fostei soții.

Dinu și Deea Maxer au divorțat în urmă cu câteva luni
Dinu și Deea Maxer au divorțat în urmă cu câteva luni

Au trecut doar 2 luni de la divorțul care a zguduit lumea mondenă din țara noastră, dintre Dinu și Deea Maxer. Cei doi au ales să meargă pe drumuri diferite, după peste 15 ani petrecuți împreună. Acum, ambii au ales să își refacă viața alături de noi parteneri și să meargă înainte. Însă, potrivit informațiilor oferite de către viva.ro, Deea Maxer a avut recent unele dezvăluiri despre viața alături de fostul ei soț, în care spunea că acesta ar fi fost irascibil și violent verbal.

Desigur, replica lui Dinu Maxer nu a întârziat să apară. Deși cei doi hotărâseră să rămână în relații cordiale unul cu altu, de dragul celor 2 copii pe care îi au împreună, declarațiile Deei l-au surprins pe artist. „Nu au fost acuzațiile ei. Ea a aprobat”, a spus acesta despre destăinuirile fostei sale soții, din timpul interviului oferit lui Cătălin Măruță. Dinu Maxer a declarat că fosta soție doar a spus despre el că „nu se iubește suficient”, iar apoi ”Cătălin a completat-o”.

„Nu regret că am divorțat”

Dinu Maxer a spus în continuare că nu regretă despărțirea de fosta soție. De asemenea, el a mai spus că simte că s-a neglijat, din punct de vedere al ambițiilor sale profesionale. El a declarat că nu intenționează să spună ceva negativ la adresa Deei Maxer, deoarece consideră că perioada petrecută  împreună a fost una frumoasă.

Declarațiile inițiale ale Deei Maxer au fost făcute în timpul emisiunii lui Cătălin Măruță, când a spus despre fostul ei soț că ar fi fost violent verbal și irascibil.  

image
image
image
image
image
image
banner sonia trifan png
banner Anamaria Ferentz png
Theo Rose si Denis Hanganu Clanul Foto Pro TV  jpg
"Sunt eu atât de fericită!", a mai completat Octavia Geamănu
banner irinel columbeanu png
Harra Carmen jpg
banner gabriela cristea png
jador jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net