Adevărul a ieșit la iveală abia acum! De ce s-au despărțit, în urmă cu 18 ani, Dinu Maxer și Nicoleta Luciu

Divorțul dintre Dinu și Deea Maxer a făcut furori în ultima perioadă, însă cei doi sunt acum dornici să își construiască o nouă poveste de dragoste, alături de alți parteneri. Unii dintre noi ne putem aminti că pentru Dinu Maxer nu este prima dată când numele său a devenit faimos în urma unei despărțiri. El a mai fost într-o situație asemănătoare, alături de iubita sa de la acea vreme, Nicoleta Luciu.

Dinu Maxer și Nicoleta Luciu au fost împreună 8 ani
Dinu Maxer și Nicoleta Luciu au fost împreună 8 ani

Divorțul dintre Dinu și Deea Maxer a luat prin surprindere întreaga lume mondenă din țara noastră, însă pentru fostul cuplu, această perioadă a fost șansa unui nou început. Ambii sunt acum fericiți, dornici să înceapă un nou capitol din viața lor și să trăiască noi povești de dragoste. Însă, deși au trecut deja 18 ani, poate că ne mai amintim și astăzi că pentru Dinu Maxer nu este, deloc, prima dată când se află în atenția publicului după o despărțire surpriză!

El a mai făcut senzație cu ani în urmă, după ce s-a aflat vestea-șoc că se desparte de partenera sa de la acea vreme, nimeni alta decât Nicoleta Luciu. Iar potrivit informațiilor oferite de către playtech, Dinu Maxer a vorbit recent despre despărțirea sa de atunci, cât și ce a însemnat acel moment pentru cariera sa. Cei doi formau un cuplu de 8 ani în momentul în care au decis să încheie acel capitol din viața lor, iar Nicoleta Luciu era, la acea vreme, considerată una dintre cele mai frumoase femei din țara noastră, fiind chiar Miss România.

Ce s-a întâmplat cu Dinu Maxer după despărțirea de Nicoleta Luciu

Deși zvonurile despre cauza despărțirii abundau în presa vremii respective, Dinu Maxer a declarat că nu a avut niciodată vreo problemă cu Nicoleta Luciu. Însă, despărțirea dintre cei doi a avut un efect uluitor pentru cariera artistului!

El a declarat că despărțirea de Nicoleta Luciu i-a oferit un „boom” de imagine, iar numărul de concerte pentru care a fost solicitat a crescut semnificativ. Dinu Maxer a declarat că a avut norocul de a avea un manager care s-a ocupat perfect de situație, iar cariera artistului a crescut semnificativ după ce despărțirea i-a făcut numele atât de faimos.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net