Dinu Maxer, o nouă intervenție estetică! Ce zice despre relația Deei, dar și despre presupusa lui iubită?

#Exclusiv Click!

Săptămâna si intervenția! Dinu Maxer a intrat în „reparații” totale după divorț! A ajuns, din nou, pe mâna medicului estetician pentru noi proceduri faciale. Maxer a ajuns, în ultima vreme, aproape de nercunoscut. Ne-a spus tot adevărul despre noua lui „iubită” Magdalena Chihaia!

Dinu Maxer se apropie de 50 de ani. A trecut și printr-un divorț șoc, iar acum cântărețul de la AXXA vrea să se reinveteze pe toate planurile.

A început cu look-ul său. Încă de anul trecut, Maxer a recurs la proceduri estetice. După divorț însă, Dinu și-a schimbat medicul estetician și a devenit, mai nou, client fidel al unei clinici de înfrumusețare.

Dinu Maxer a recurs, din nou, la botox!

Nu s-a împlinit nici măcar o lună de la ultima procedură estetică suferită, că a mers, din nou, zilele trecute, la medic pentru noi ajustări la nivelul feței.

A suportat cu stoicism mai multe injectări cu botox și acid hialuronic, pentru a avea un ten lipsit de riduri.

Ce spune medicul: „Am păstrat trăsăturile feței și am ajustat puțin ridurile”

I-am făcut toxină botulinică, am păstrat trăsăturile feței și am ajustat cu puțin acid hialuronic ridurile”, ne-a declarat Georgiana Ulmeanu, manager de clinică.

Sunt foarte încântat de ce a ieșit, fiindcă aveam niște dorințe pe care mi le-am rezolvat. O să mă uit altfel de acum înainte în oglindă”, ne-a spus Dinu Maxer, satisfăcut, după noile proceduri faciale.

Adevarul despre presupusa iubită Magdalena Chihaia! „Ce să vezi, îmi place....!”

Dimu Maxer  a infirmat relașția cu Magdalena Chihaia Sursa: Click!
Dimu Maxer a infirmat relașția cu Magdalena Chihaia Sursa: Click!

Dinu Maxer are mare trecere la femei frumase după divorț, dar nu prea mai reușește să rămână într-o relație de lungă durată.

După ce s-a despărțit de bruneta Ada din Târgu Jiu, în presă a apărut informația că Dinu ar avea o nouă relație cu actrița Magdalena Chihaia, cu care a și colaborat la una dintre piesele sale. S-a spus că cei doi ar fi petrecut îmreună un week-end fierbinte la mare. Dinu a făcut lumină și în privința noii lui relații.

Nu e nici o iubită! Nu avem nici o relație! E actriță și prietenă. Grație ei am intrat în comunitatea de salsa și, ce să vezi, îmi place!”, a mărturisit Dinu Maxer, în exclusivitate pentru Click!

Deea s-a afișat cu noul iubit, Robert, la film Sursa: Instagram
Deea s-a afișat cu noul iubit, Robert, la film Sursa: Instagram

Ce zice despre noua relație a Deei: „Nu aveți de ce sa ne judecați!”

În tot acest timp, fosta lui soție, Deea, și-a asumat în mod public noua relație cu Robert Drilea. Cei doi au apărut, zilele trecute, ca un cuplu la avanpremiera filmului „Furios și iute X”. Dinu Maxer nu este însă deloc gelos pe noul iubit la fostei sale soții.

Dinu Maxer: „Nu aveți de ce sa ne judecați!”

Nu aveți de ce sa ne judecați! Odată ce am pus semnătura pe acele acte de divorț din acea clipă am fost liberi să umblăm cu cine vrem. E o greșeală mare să ne tot judece lumea pentru noile relații. E cât se poate de normal să ne refacem viețile!“, ne-a mai spus Dinu, nefiind deloc afectat de apariția Deei la brațul altui bărbat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net