„Noua iubită” a lui Dinu Maxer spune totul despre cum l-a cunoscut şi ce planuri au

#Exclusiv Click!

După divorţul de Deea, Dinu Maxer (49 de ani) nu a întârziat prea mult să apară în lume alături de alte femei. Cu una dintre ele, o tânără din Târgu Jiu pe nume Ada (29 de ani), a avut deja o scurtă relație, dar acum atrage atenția alături de altă domnișoară. Este vorba despre Magdalena Chihaia. Încă nu se știe dacă aceasta din urmă este sau nu noua iubită, dar porecla asta este. Reporterii Click! au luat legătura cu ea, pentru a afla povestea relației sale cu Dinu Maxer...

Se pare că Dinu Maxer este determinat să-și refacă foarte repede viața amoroasă, deși abia a divorțat de Deea Maxer, cu care a fost însurat vreme de 14 ani. Aşadar, cât de curând, cei doi copii ai săi - Andreas (11 ani) și Maysa (3 ani) - ar putea face cunoștință cu o nouă „mămică". 

Până acum, Dinu a avut doar relații de lungă durată, așadar instabilitatea acesta este greu de suportat. După ce s-a despărțit de Ada, prima iubită pe care a avut-o după divorțul de Deea, Dinu are o „nouă iubită”. Este „în tatonări” cu actrița Magdalena Chihaia. Deși aceasta a negat că între ei doi ar fi vorba despre o legătură amoroasă, a lăsat loc liber de multe interpretări... Căci ceo doi au multe planuri serioase...

Contactată de Click!, Magdalena Chihaia ne-a dat de înțeles că i-a luat deja locul Deei, alături de Dinu, pe scenă: „Am început colaborarea cu Dinu încă de când ne-am cunoscut, la scurt timp. El avea proiectul «S-a furat mireasa» cu rochițele create de prietenul nostru comun Florin Burescu. M-au cooptat pe mine, ca să joc rolul unei mires, și să merg în emisiuni cu el. Bineînțeles, împreună cu fetele mele din trupa de dans The Divas”.

Magdalena Chihaia: „Pregătim un proiect muzical”

„Pentru că avem un bun simț al umorului amândoi, pregătim o frumoasă colaborare ca și prezentatori la evenimente și, cât de curând, și un proiect muzical. Că să nu mai spun că voi fi parte din proiectul Axxa, unde este și fostul meu naș de cununie, Adi Filip. Așa că vom avea multe proiecte frumoase de realizat împreună și sunt sigură că vă vom aduce zâmbetul pe buze", a mai declarat Magdalena Chihaia, în exclusivitate pentru Click!

„Nu pot spune că am dansat, mai mult am interpretat un personaj. Ne-am înțeles foarte bine, așa că am devenit și «profa» lui de bachata. Am fost împreună la un eveniment latino pe care eu l-am prezentat și unde el s-a simțit foarte bine. Și-a dorit să aprofundeze mai mult stilul acesta de dans”a mai spus Magdalena. 

Bruneta ne-a mărturisit că încă nu i-a cunoscut pe copiii lui Dinu, dar crede că asta se va întâmpla cât de curând. „Nu, nu i-am cunoscut copiii, dar cu siguranță o să-i cunosc la un moment dat, având în vedere că vom petrece destul de mult timp în realizarea proiectelor”, a completat aceasta.

Idila cu Ada a eşuat repede, pentru că ea nu putea renunţa la fumat

Lui Dinu i-a plăcut foarte mult de Ada, dar relaţia nu a funcţionat / foto: arhiva personală
Lui Dinu i-a plăcut foarte mult de Ada, dar relaţia nu a funcţionat / foto: arhiva personală

Deea și Dinu Maxer au divorțat la finalul lunii martie, pe cale amiabilă, la notar. Așa că, la scurt timp, el s-a afișat, la o petrecere dintr-un club, cu o domnişoară pe nume Ada, de care părea foarte îndrăgostit. Cei doi s-au despărţit însă foarte repede, căci Dinu i-a cerut să renunțe la fumat, lucru care îi displace total, iar ea nu a putut.

La scurt timp, au apărut informații în spațiul public cum că weekend-ul care a trecut, acesta a fost la mare, în taină cu o altă domnișoară pe nume Magdalena Chihaia, cu care urmează să aibă numeroase colaborări pe viitor. Chiar dacă nu și-au oficializat relația iar ambii au negat cu vehemență că nu există, între ei, nici măcar un sâmbure de amantlâc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net