Cele mai șocante divorțuri din ultimele luni! Uite care sunt

Ilinca Vandici (36 de ani) și Andrei Neacșu (30 de ani), Dinu (49 de ani) și Deea Maxer (33 de ani), Paula Seling (44 de ani) și Radu Bucura, dar și Francisca (30 de ani) și luptătorul de MMA, Bogdan Lătescu sunt cuplurile celebre care au ales să pună punct mariajului, într-un mod tacit, după ani de iubire.

Cel mai surprinzător divorț de la ora actuală este al Ilincăi Vandici și al afaceristului, Andrei Neacșu! Prezentatoarea de la Kanal D a anunțat, în urmă cu câteva zile, pe conturile sale de socializare că ea și tatăl copilului lor au ales să se despartă și să meargă pe drumuri diferite. Vestea a fost dată fanilor, după ce de la începutul acestui an, nu mai locuiau îmrepună.

Pentru că atât Andrei cât și Ilianca Vandici au făcut toate eforturile să își salveze mariajul, mai ales că la finalul anului trecut, au decis să meargă într-o vacanță în Mexic, în speranța că lucrurile vor reveni la normal, dar fără rezultat!

„Întotdeauna este dificil să iei o astfel de decizie, însă după o îndelungată reflecție și cu recunoștință pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, am decis de comun acord cu Andrei să ne separăm ca și cuplu. În calitate de părinți devotați, prioritatea noastră rămâne să ne creștem copilul împreună cu dragoste, respect și prietenie”, este o parte din mesajul Ilincăi Vandici postat pe conturile sale de socializare.

Dinu și Deea Maxer, divorț-surpriză, duop 14 ani de mariaj!

Cele două vedete s-au iubit timp de 18 ani dintre care 14 ani au fost și căsătoriți. Însă, relația lor se pare că se răcise atât de mult încât cei doi erau ca și frații în ultimul timp. Chiar dacă au doi copii împreună, pe Andreas (de 11 ani) și pe Maysa (de 3 ani) acest lucru nu le-a împiedicat să se separe și fiecare să își reface viața imediat.

Asta pentru că după ce au anunțat divorțul, la finalul lunii martie, Dinu s-a afișat la brat, la o petrecere alături de Ada, o tânără tunară din cap până în picioare care atragea privirile celor din jur, iar Deea trăiește o poveste frumoasă de iubire, de câteva săptămâni, cu Robert Drilea, un tânăr de vârsta sa care i-a cunoscut deja și copiii.

Francisca şi Bogdan Lățescu, despărțire după 10 ani...

Francisca și luptătorul de MMA Bogdan Lățescu s-au iubit și ei timp de zece ani dintre care patru ani au fost și căsătoriți. Însă, relația lor a reușit să se degradeze în timp, așa că la finalul anului trecut, cei doi au ales să divorțeze, pe cale amiabilă la notar și fiecare să își facă viața după bunul plac.

Așa că în aceste momente bruneta trăiește o frumoasă poveste de iubire cu TJ Miles cu care are planuri serioase iar Bogdan ne-a declarat recent că de la finalul anului, mai exact din noaptea de Revelion, se iubește cu o domniță care are funcție importantă în stat și care nu își dorește să apară public. Când s-a aflat despre această separare, Francisca ne-a povestit câteva detalii.

„Eu din septembrie nu mai locuiesc cu el (Bogdan – n.r). Am depus actele de divorț din luna septembrie. Divorțul e făcut la ora asta, actele sunt făcute, am semnat tot, s-a făcut amiabil tot”, declara Francisca, în exclusivitate, pentru Click!

Paula Seling, despre divorțul de Bucura: „Nici unul nu a greșit cu nimic”

Paula Seling a divorțat și ea, în vara anului trecut, Radu Bucura după 17 ani de căsătorie. Însă, în prezent cei doi încă mai țin legătura de dragul fiicei lor, Elena, de șase anișori, care au înfiat-o și au ținut-o ascunsă.

„Personal, am considerat un eșec faptul că am ajuns aici, însă probabil că toate lucrurile au un rost pe lume și se întâmplă pentru că așa se întâmplă. Cred că nu trebuie să întrebi de ce. Și, vă asigur, nici unul nu a greșit cu nimic. Pur și simplu, niște diferențe de percepție asupra vieții s-au adâncit în timp. Odată cu maturizarea noastră, am înțeles cine suntem și că ne datoram unul altuia să ne oferim posibilitatea de a găsi, fiecare, locul și lumina de care are nevoie”, a povestit artista, pentru Viva.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image
actualitate.net
image
actualitate.net