Dinu Maxer, adevărul despre divorțul de Deea! Ce rol a avut mama artistului în despărțirea celor doi: „Asta nu mai e căsnicie”

#Exclusiv Click!

În urmă cu o lună, Deea și Dinu Maxer anunțau la unison că divorțează! Toată lumea a fost șocată, chiar și apropiații cuplului care avea la activ 18 ani de relație, 14 de căsnicie și doi copii. Dinu a rupt tăcerea și ne-a spus care a fost, de fapt, adevăratul motiv al rupturii.

Deea și Dinu Maxer au tot încercat să-și dea șanse unul altuia ca să salveze căsnicia, dar totul a fost în zadar. Certurile în familia Deea-Dinu Maxer ajunseseră, însă, la paroxism! Se certau din orice, iar divorțul dintre ei a fost inevitabil.

Între timp, Dinu Maxer (49 de ani) i-a mai dat o lovitură Deei. La nici o lună de la semnarea actelor, cântărețul a anunțat că e pe punctul să-și refacă viața amoroasă cu o altă femeie. Artistul ne-a dezvăluit ce intenții are cu bruneta Ada! A explicat pe larg și motivele rupturii de fosta sa soție, Deea Maxer.

Dinu, cum te simți acum, de când ești burlac? Când ți-ai acceptat, practic, statutul de burlac?

Chiar pe 8 martie! A fost ultimul moment în care am îmbrățișat-o pe Deea! Pe 8 martie , de Ziua Femeii, chiar dacă noi eram separați, am mai avut o ultimă tentativă de împăcare. Din momentul acela, am înțeles că drumurile noastre s-au despărțit definitiv!

Dinu Maxer: „Trebuie să recunosc că eu am tras mai mult de căsnicia asta”

Doar tu ai forțat împăcarea? Ai tot încercat să tragi de căsnicia asta...

Am încercat amândoi, nu doar eu! A fost o luptă pe care ne-am asumat-o amândoi, cu argumente, am tot încercat să ne înțelegem unul pe celălălt.

Trebuie să recunosc că eu am tras mai mult de căsnicia asta, sau, mai bine zis, eu am acceptat mai greu despărțirea. Pentru mine a fost mai greu să accept că ne apropiam inevitabil de divorț. De aici și lupta mea mai mare și chiar durerea mai mare.

Lumea a început deja să vorbească, mai ales că a apărut și iubita nouă în peisaj. Sunt voci care te acuză că te-ai aruncat cam repede în noua relație cu Ada....

Pentru că oamenii nu au văzut practic ce s-a întâmplat între mine și Deea până în momentul în care am semnat cererea de divorț. De la cererea de divorț până la divorț a trecut o lună! A fost o perioadă de negare înainte, o perioadă în care disperi, ca să zic așa. Mi-am acceptat furia, au existat și depresii.

V-ați certat?

Noi ne-am despărțit din cauza certurilor. Ne-am certat foarte mult.

De la ce vă certați?

De la orice! Orice, zi-mi ceva de la care nu ne certam?! De la lucruri banale în gospodărie, până la cum ne îmbrăcam pe scenă. Ori, dacă certurile devin atât de dese din lucruri minore , asta nu mai e căsnicie! Până și mama îmi zicea: un cuplu pe care-l vezi că se ceartă din nimic se apropie inevitabil de despărțire!

Vă certați și de la bani? Au schimbat-o pe ea banii?

Faptul că noi câștigam mai mult decât înainte, asta nu înseamnă că era o diferență de la cer la pământ, așa încât să zici că am trecut de la sărăcie la bogăție. Nu cred că din cauza asta s-a întâmplat ce s-a întâmplat.

Pe de altă parte, recunosc că aspirațiile și dorința de progres în zona asta de afaceri era mult mai mare la Deea și aproape spre zero la mine. Aici pot să-i dau dreptate și reproșurile ei către mine au fost oarecum justificate.

„La mine nu a fost nici o criză a băbatului!”

Ai divorțat, acum ai deja o nouă iubită...Poți să spui că fost criza aceea a bărbatului de la 40 de ani cea care a declanșat acest iureș în viața ta?

Care 40 de ani că eu am 50 de ani?! Nu, exclus! La mine nu a fost nicio criză! Amândoi am fost fideli până în momentul semnării actelor de divorț. Dacă cineva ne acuză după semnarea actului de divorț că avem o relație, mie mi se pare o greșeală!

Noi acum suntem niște oameni liberi. Faptul că mă acuză lumea că mi-am făcut prea repede o relație, păi să mă ierți, eu am 50 de ani, crezi că mai am timp să aștept?!

„Ada nu este o aventură!”

Te-ai mai aventura într-o nouă torie?

În momentul ăsta răspunsul clar e: nu!

Aceasta ar fi o relație pansament?

Nu e pansament! Este o relație care a venit într-un moment prielnic pentru mine și este o relație pe care nu o tratez ca pe o aventură. Într-adevăr, dacă nu apărea o persoană care să-mi placă, probabil eram singur în continuare.

O aventură înseamnă o noapte, două. Momentul în care se va întâmpla ceva și voi simți că este o relație serioasă, atunci ne vom asuma amândoi poziția publică și vom apărea la un eveniment împreună. Pe Ada am cunoscut-o a doua zi după divorț.

Lumea zice că noua iubită seamănă leit cu Nicoleta Luciu...

Asta puteți să vă dați voi cu părerea, mie dacă îmi place nu mă interesează cu cine seamănă.

Poți spune că ai deja un tipar femeie?

Se pare că da! Îmi dau și eu seama că dacă e brunetă cu ochi căprui înseamnă că s-ar putea să-mi intre pe sub piele.

Dinu și Deea Maxer au divorțat la finalul lunii martie 2023. Acum cei doi au rămas în relații de amiciție de dragul celor doi copii pe care îi au împreună: Andreas, în vârstă de 11 ani, și Maysa, în vârstă de 3 ani.

Cei doi foști soți locuiesc în același bloc, însă la etaje diferite, Deea la etajul doi, iar Dinu la etajul cinci. Fiecare are în grijă câte un copil, conform înțelgerii de la divorț.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro!