Deea și-a refăcut și ea viața, după separarea de Dinu Maxer? Dovada care nu lasă loc de niciun dubiu

După ce Dinu Maxer și-a confirmat noua relație, nici Deea Maxer nu pare să fie nefericită pe plan sentimental. Vedeta a fost surprinsă în miez de noapte cu un buchet de lalele colorate, după o săptămână în care a fost plecată de acasă. Iată cum s-a lăsat fotografiată!

Deea a început un nou capitol al vieții ei Foto: Instagram
Deea a început un nou capitol al vieții ei Foto: Instagram

Deea Maxer, surprinsă cu flori în miez de noapte

Deea Maxer a reușit să capteze atenția urmăritorilor săi de pe Instagram, asta după ce a publicat o fotografie în care apare într-o mașină, pe locul din dreapta, foarte fericită.

Vedeta ține în brațe un buchet mare de lalele colorate, iar mesajul pe care aceasta l-a pus la descriere lasă loc de multe interpretări:„Afară plouă… cu iubire și lalele”, fapt ce duce cu gândul că în viața brunetei a apărut cineva.

Deea Maxer a oferit și o primă declarație în acest sens.

„Aseară, întoarsă după o săptămână plecată în țară cu turul de beauty din care fac parte, m-am întors acasă după 5 zile, și da, am fost așteptată cu flori, dar nu o să-ți răspund mai mult de atât, de la cine le-am primit”, a declarat Deea Maxer pentru Spynews.

Dinu Maxer a confirmat că se află într-o nouă relație

Dacă Deea Maxer se rezumă momentan doar la imagini cu subînțeles pe rețelele de socializare, fostul său partener Dinu Maxer a confirmat deja toate zvonurile. După ce a fost surprins în club alături de o domnișoară, cântărețul a recunoscut că și-a refăcut viața amoroasă după divorț. Dinu a punctat că se află la început de drum cu noua lui parteneră, astfel că pentru moment vor fi cât se poate de discreți atunci când se vor afișa împreună.

Artistul a punctat, totodată, că nu consideră că este „prea devreme” să își refacă viața, după ce i-a fost reproșat acest lucru.

„Ce înseamnă prea devreme? Devreme nu este. Chiar consider că am ținut coada suferinței mele. Ne cunoaștem de foarte puțin timp, ea nu este persoană publică și este normal să-și dorească discreție.

Am fost la o prietenă la zi de naștere, nu ne așteptam să apară imagini. Dacă relația va evalua în sensul bun atunci își va asuma expunerea publică. Ăsta este stadiul. Momentul în care relația va evolua într-o zonă de legături intense sunt convins că ne vom asuma amândoi să o facem publică" a spus Dinu Maxer.

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net