Deea Maxer, mutare surprinzătoare la o zi după ce Dinu Maxer a anunțat că are o nouă relație. A surprins pe toată lumea

Deea Maxer (33 de ani), cântăreață și dansatoare cunoscută la noi în țară, a surprins pe toată lumea la o zi după ce fostul ei soț, Dinu Maxer (48 de ani), a recunoscut că este într-o nouă relație, în cadrul unei emisiuni. Vedeta a publicat o imagine pe rețelele de socializare ce i-a pus pe gânduri pe fanii ei.

Reacția Deei Maxer după ce fostul soț și-a anunțat noua relație / Foto: Instagram
Reacția Deei Maxer după ce fostul soț și-a anunțat noua relație / Foto: Instagram

Deea Maxer: „Afară plouă… cu iubire si..”

La nici o lună de la divorțul de mama copiilor lui, Dinu Maxer (48 de ani) s-a afișat și a recunoscut, în cadrul unei emisiuni TV, că are o nouă relație cu o domnișoară mult mai tânără decât el. La o zi după dezvăluirile bărbatului, fosta sa soție, Deea Maxer (33 de ani), a surprins pe toată lumea.

Vedeta a publicat pe rețelele sociale o imagine ce i-a pus pe fani pe gânduri. Surprinsă într-o mașină, cu un buchet de lalele în brațe, cântăreața a dat de de înțeles că există și în viața ei un alt bărbat.  . „Afară plouă… cu iubire si lalele. În suflet ești tu, liniște și mângâiere/ RDR”, a fost mesajul ce a însoțit imaginea artistei, la Instastory, pe contul ei personal de Instagram.

Fanii au reacționat când au văzut că artista a primit flori

Ulterior, fotografia a fost publicată și pe pagina ei. În ciuda faptului că a avut parte de o surpriză plăcută seara trecută când s-a întors acasă, vedeta nu a dezvăluit și persoana care i le-a dăruit. Să fie și Deea Maxer într-o nouă relație?

Nici reacțiile fanilor nu au întârziat să apară: „Când l-am auzit spunând că nu ți-a oferit flori niciodată până la problema separării, am crezut că nu e real. Viața bate filmul, nu te-a iertat nici pe tine”, „Uite ca exista viața și după ..”, „Woow! Să tot plouă așa cu lalele! Superbe”, au fost unele dintre comentariile acestora.

După 18 ani de relație, Deea și Dinu Maxer au semnat actele de divorț și au decis să se separe pe 28 martie. Împreună au doi copii, un băiat și o fetiță, și au rămas în relații bune de dragul lor.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

image
image
image
image
image
image
"Sunt eu atât de fericită!", a mai completat Octavia Geamănu
banner irinel columbeanu png
Harra Carmen jpg
banner gabriela cristea png
jador jpg
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
image
actualitate.net
image
actualitate.net