Deea suferă după Dinu Maxer? Ce mesaj a transmis, la scurt timp după ce s-a aflat ca a fost înlocuită cu altă femeie

După ce de curând, surse apropiate din anturajul lui Dinu Maxer ne-au dezvăluit în exclusivitate că acesta și-a refăcut viața personală, la scurt timp Deea Maxer a postat un mesaj pe Instagram.

Suferă Deea Maxer după divorț?
Suferă Deea Maxer după divorț?

La câteva săptămâni de la divorț gura lumii nu încetează să mai speculeze ba că Deea are o relație, ba că Dinu este cel care se vede cu cineva. Până acum, cel puțin, s-a adeverit faptul că Dinu a trecut peste relația alături de cea cu care a trăit aproape 20 de ani, găsindu-și fericirea în brațele unei brunete focoase ce seamană perfect cu Nicoleta Luciu!

„Aseară Dinu a fost la un chef și a venit cu noua lui iubită. Au petrecut câteva ore într-un club din București. Ei încearcă să fie cât mai discreți și să pătreze în public o oarecare distanță dar aseară, el când a venit cu ea, la masă, Dinu le-a prezentat-o prietenilor de acolo ca fiind noua lui iubită, de față cu cei apropiați el nu se mai ascunde. 

Ea nu este familiarizată cu lumea mondenă și pentru asta ei își doresc discreție momentan. Este cu mult mai tânără decât el. El a dansator toată noaptea cu prietenii în club, dar ea a preferat să stea la masă și să îl privească. Din câte am înțeles ei doi se văd deja de câteva săptămâni și se vede că există o chimie între ei doi. Noua iubită a lui Dinu seamănă mult cu Nicoleta Luciu. Are părul brunet și lung, are un bust generos și este înaltă. Copia perfectă a Nicoletei”, au declarat surse apropiate pentru Click!  

Ada, noua iubită a lui Dinu Maxer. Sursă: Click
Ada, noua iubită a lui Dinu Maxer. Sursă: Click

Suferă Deea Maxer după divorț?

La câteva zile, însă, frumoasa Deea a postat o fotografie în care se arată zâmbitoare și naturală pe Instastory însoțită de mesajul „Dor călător”. Să încerce, oare, aceasta să transmită că îi este dor de Dinu? Deși se arată plină de viață pe Instagram, bruneta suferă după divorț?

Mesajul postat de Deea Maxer
Mesajul postat de Deea Maxer

Momentan nu ne este clar, însă postările de acest fel ne pot da de gândit, mai ales că fotografia a fost însoțită și de melodia Fire on Fire a lui Sam Smith, o melodie de dragoste care vorbește despre o frumoasă poveste de dragoste cu suișuri și coborâșuri.

Oricum ar fi, cu siguranță amândoi merită să fie fericiți și să își găsească dragostea. Vă reamintim că în urma divorțului Dinu și Deea Maxer au ales să rămână în relații bune de dragul celor doi copii pe care îi au împreună. Cei doi locuiesc în aceleași bloc, dar în apartamente diferite. Să o fi zărit până acum Deea în scara blocului pe noua cucerire a fostului său soț?

image
image
image
image
image
image
banner zurli png
banner sonia trifan png
banner Anamaria Ferentz png
Theo Rose si Denis Hanganu Clanul Foto Pro TV  jpg
"Sunt eu atât de fericită!", a mai completat Octavia Geamănu
banner irinel columbeanu png
Harra Carmen jpg
banner gabriela cristea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net