Dinu Maxer s-a reinventat după divorț! A făcut o nouă intervenție estetică! „Am întinerit cu 10 ani!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Dinu Maxer e în mare formă după divorț. Nu stă să plângă în pernă după Deea, ci este decis să meargă mai departe și să ajungă la cea mai bună versiune a lui. Anul acesta, solistul face 50 de ani, așa că a trecut pragul unei clinici estetice pentru noi ajustări.

Dinu Maxer (49 de ani) nu e mai deloc afectat de divorțul de Deea. Cel puțin, cântărețul de la trupa AXXA nu arată că ar suferi prea tare. Dinu, care anul acesta va împlini 50 de ani, se simte foarte bine în pielea lui de burlac și în loc să îmbătrânească....întinerește!

Dinu Maxer, noi proceduri de rejuvenare facială cu acid hialuronic și cu toxină botulinică

Îl ajută mult procedurile estetice la care a început să apeleze tot mai des în ultima perioadă. Acum că dacă tot este burlac, Dinu vrea să arate trăsnet, așa că a făcut o vizită, în cursul zilei de miercuri 12 aprilie, la o clinică de lux din zona Dorobanți, unde a apelat la noi proceduri estetice de rejuvenare facială.

În urma consultației, Dinu împreună cu medicul nostru au decis să efectueze următoarele proceduri: estomparea ridurilor cu toxină botulinică, umplerea șanțurilor nazogeniene, volumizarea pomeților.

Tehnicile sunt diferite față de celelalte clinici, căci se folosește doar acul fără a fi nevoie de canula pentru crearea liftingului.

Toate aceste proceduri ne-au ajutat să obținem simetria perfectă, iar rezultatele vorbesc de la sine. În cazul lui Dinu rezultatele au fost imediate, la injectare”, a declarat Georgiana Daniela Ulmeanu, manager clinică.

La finalul intervenției, Dinu a ieșit din clinică mai tânăr cu 10 ani.

După procedurile de rejuvenare facială cu acid hialuronic și cu toxină botulinică, tenul meu arată și se simte cu 10 ani mai tânăr! Rezultatele au fost mult peste măsura așteptărilor mele! Felicitari medicilor pentru profesionalism și pentru rezultat. Sunt foarte mulțumit!”, a declarat Dinu Maxer, în exclusivitate pentru Click!

banner dinu maxer png

A divorțat de Deea după 14 ani de căsnicie!

Deea și Dinu Maxer au anunțat, recent, că au pus punct mariajului lor, după 14 ani de când și-au jurat iubire veșnică.

Cei doi au divorțat, marți 28 martie, la notar și au tutelă comună în ce-i privește pe cei doi copii ai lor, Andreas (11 ani) și Maysa (3 ani). Foștii soți locuiesc în același bloc, dar în apartamente diferite.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net