Dinu Maxer și-a numarat operațiile estetice! De câte ori a apelat la bisturiu și ce proceduri și-a făcut, pentru a păcăli „bătrânețea”

#Exclusiv Click!

Dinu Maxer a întinerit subit! Anul viitor face 50 de ani, dar când se uită în oglindă nu se mai mai recunoaște. Artistul a făcut deja mai mute intervenții estetice și are acum o altă față!

„Vă vine să credeți că anul viitor fac 50 de ani?! Nici mie!” Așa ne-a întâmpinat Dinu Maxer la început de an, la Revelionul artiștilor, culmea, cu o nouă față. În loc să îmbătrânească, fostul solist de la trupa Axxa a întinerit. Secretul? Operațiile estetice!  

cub dinu maxer png

Dinu Maxer s-a lăsat corupt de frumoasa și mai tânăra lui soție Deea și, dacă tot face 50 de ani anul viitor, solistul a apelat, recent, din plin, la intervențiile estetice. Dinu, care nu demult era circumspect în ce privește operațiile, acum spune că este pe deplin satisfăcut de ce a ieșit din mâinile medicilor esteticieni.

Dinu a făcut anul trecut, imediat după ziua lui, trei intervenții la medicul estetician, care l-au întinerit.

“Nici la 20 de ani nu arătam așa de bine! Nu mai am niciun rid!“

Am făcut patru implanturi de păr până în prezent, iar, recent, am făcut o blefaroplastie, de care sunt foarte mulțumit. Mă uit în oglindă și nu-mi vine să cred! Nici la 20 de ani nu arătam așa fresh. Nu mai am niciun rid, au dispărut. Am fost la medicul estetician Omar Wahba și am făcut blefaroplastie superioară și inferioară.

Ca bărbat, să te lauzi cu asta, nu e ok. Când mă uit, însă, în oglinda și văd diferența și îl văd pe Dinu de acum 10 ani, trebuie să recunosc că-i sfătuiesc și pe alții să facă la fel. Am făcut o blefaroplastie, mi-am ajustat pleoapele, cearcănele, puțin botox în frunte, puțin acid hialuronic” , a declarat Dinu Maxer, pentru Click!

Dinu a fost nevoit să scoată din buzunar mai bine de 2.000 de euro pentru cele 3 intervenții de ordin estetic.

Deea și Dinu s-au tunat a pachet! Ii facem și lifting facial lui Dinu, niște ochi de vulpe!

Deși este mai tânără cu 16 ani decât soțul ei, Deea Maxer nu a rezistat tentației. Odată ajunsă și ea în cabinetul medicului estetician, împreună cu soțul, s-a gândit că ar fi bine să bifeze și ea câteva schimbări. Zis și făcut! Și-a topit și ea acidul hialuronic injectat în urmă cu cinci ani și a recurs la o argumentare cu acid hialuronic în zona buzelor.

Acum, Deea vrea să-l mai corupă pe Dinu și la alte retușuri, mai complexe.

Eu voiam să-i mai propun ceva, că tot face 50 de ani, anul viitor. Vreau să-i mai facem și un lifting facial. Un foxy eyes ca să scăpam de riduri de tot, îi face o incizie mică, îi ridică și bărbie, tot!”, i-a propus Deea soțului ei.

Dinu Maxer s-a arătat, deocamdată, circumspect.

Vorbim peste cinci ani, cel mai devreme 10, sigur!”, a fost replica solistului.

Deea și Dinu Maxer s-au căsătorit în urmă cu 14 ani la malul mării, în locul unde s-au iubit pentru prima dată, pe plaja din stațiunea Jupiter. Cei doi și-au reînnoit jurămintele și au mai făcut o nuntă după ce au împlinit 10 ani de căsnicie. Au împreună doi copii superbi, Maysa și Andreas.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!