Deea Maxer, despre joburile care îi aduc mii de euro pe lună!

Ultima actualizare:

Dinu și Deaa Maxer sunt deja pe litoral, acolo unde pe timpul verii au un job stabil la unul dintre hotelurile în care și-au petrecut prima vară împreună acum 17 ani.

Deea Maxer face sacrificii mari pentru a avea un stil de viață bun
Deea Maxer face sacrificii mari pentru a avea un stil de viață bun

La cei 32 e ani ai săi, Deea Maxer se simte împlinită și binecuvântată. Muncește mult, iar soțul său, Dinu Maxer (48 ani) o susține și apreciază. Ce spune artista pentru Click!, aflați imediat! Vara se anunță incendiară pentru familia ei!

Emoționant: Deea Maxer, mesaj tulburător de ziua fiice ei: «Toată viața te-am dorit». Maysa a împlinit un anișor

Deea Maxer, rețeta succesului: munca

Deea, nu ai obosit? Faci foarte multe, mai ales de când ești business woman și ai propria ta afacere!

Am 32 ani și trăiesc ceea ce mi-am dorit să îndeplinesc până la această vârstă. Am o familie minunată, completă și duc o viață echilibrată. Uneori în stil galopant alergăm printre joburi, casă, emisiune și copii! Nu e ușor, de ce să mint?! Însă asta mi-am dorit! Ar fi culmea acum să mă plâng! Sunt obosită, dar fericită până la Dumnezeu!

Intreresant de aflat și: Dinu Maxer a recunoscut abia acum! De ce s-a despărțit de Nicoleta Luciu: «Au fost trei motive»

Cum faci față tuturor joburilor pe care le ai? Dinu cred că este foarte mândru de tine!

Încerc să fac față tuturor joburilor pe care le am. Suntem în reality show-ul “Mămici de pitici cu lipici” și e o provocare interesantă de a arăta oamenilor realitatea din viața ta de familie! Jobul legat de compania cu produse cosmetice alături de care lucrez îmi ocupă foarte mult timp însă am o comunitate de femei din toată țară cu care lucrez, iar afacerea mea se dezvoltă ajutând alți oameni! Dinu spune mereu că sunt cameleonică și mă adaptez fiecărei activități și fiecărei noi provocări.

Ups: EXCLUSIV Cum s-a transformat Deea Maxer după ce a fost numită "mamă grasă". Ce surpriză a pregătit de Valentine's Day

Ai fost în Turcia și apoi în America, la Miami! Ce înseamnă pentru tine această experiență pe care o faci practic și o trăiești din decembrie, anul trecut?

Am atins performanțe în vânzări și recrutări în compania turcească alături de care activez de 6 luni. Domeniul MLM, Network Marketing este o provocare pentru mine pentru că este o nouă experiență. Însă  m-am regăsit aici și îmi place, investesc în mine și ajut alți oameni la rândul meu! Ajut femei din România să aibă un venit stabil, călătoresc alături de fetele din comunitatea mea și ne distrăm muncind! E fantastic!

Iată și: Cum se distrează familia Maxer la mare! Dinu și Deea stau două luni în stațiunea Jupiter

Deea Maxer câștigă mii de euro din joburile sale

Cu cât ți-ai sporit veniturile de când ești business woman? În februarie aveai câștiguri de 3000 de euro pe lună! Acum cum ești?

Când e vorba de veniturile în Network Marketing poți câștiga de la 500 euro la cât vrei tu ! Deci câștig cât vreau eu, în funcție de cât mă implic și cât muncesc! Însă nu mă mai gândesc la mine pentru că am învățat să am un venit constant, acum mâ gândesc și caut soluții ca femeile din comunitate mea să câștige cel puțin cât mine sau chiar mai mult! Pentru că este posibil!

De interes: Ce afacere a vrut să lanseze Deea Maxer înainte de pandemie: "Stăteam la cursuri până seara"

Ați plecat la mare! Munciți și pe litoral! Cum e să faceți treabă cu copiii lângă voi?

Pentru noi vara este o perioadă în care îmbinăm utilul cu plăcutul! Pe litoral artiștii castigă bani puțini și nu spun doar eu ci și artișții mari din România, pe oricine ați întreba! Însă pentru noi a devenit o tradiție de familie în a cânta seară de seară pe scena hotelului din Stațiunea Jupiter. Majestic Jupiter este hotelul în care mi-am petrecut prima vară cu Dinu acum 17 ani! Tot aici suntem și cu copiii! Petrecem alături de familii cu copiii toată vara ! E o oportunitate de a fi lângă turiști din toată țara iar acum promovez nouă mea afacere aici!

Din păcate: Drama Deei Maxer! De ce nu mai poate avea copii? «Am varice pe organele interne!»

Fiul artistei Deea Maxer face a început să aducă bani în casă!

Andreas deja își câștigă și el banii alături de voi!

Andreas face parte din reality show-ul nostru de la Antena Stars și cântă pentru copii pe litoral, de asemenea conduce un moment coregrafic pentru copiii în fiecare seară. E foarte talentat iar sora lui îl urmează! Desigur că are banii lui pe care îl învățăm de acum să îi gestioneze!

Prin ce au trecut: INTERVIU Dinu și Deea Maxer muncesc în Jupiter cu copiii după ei: «Suntem foarte afectați. Nu venim la mare și ne îmbogățim»

Cum stai cu dieta vara asta? Ai luat kilograme în plus, mai vrei să dai jos sau ți-ai acceptat corpul așa cum e acum?

Toate persoanele cu care m-am reîntâlnit vara asta și care nu m-au văzut de un an mi-au spus că am slăbit! Adevărul e că port S-M la haine și mă simt bine! Mi-ar plăcea să am timp și răbdare să fac sport, asta îmi lipsește!Nu mai țin diete pentru că mi-am îmbolnăvit stomacul doar ca să fiu pe placul altora! Un stil de viață echilibrat e secretul!

Mai vezi și: Deea Maxer, reacție dură după ce a fost numită «mamă grasă». Poza care le-a ofensat pe unele fane

Câte kilograme ai acum?

Nici nu m-am cântărit! Ultima oară aveam 64! Nu mă interesează câte kilograme am!

Iată și: EXCLUSIV Deea Maxer și-a operat sânii, după a doua naștere: “Am un implant de top, de 450 ml”