Dinu Maxer a recunoscut abia acum! De ce s-a despărțit de Nicoleta Luciu: «Au fost trei motive»

Ultima actualizare:

    Nicoleta Luciu și Dinu Maxer, pe vremea când erau împreunăfoto: arhivă Click!
Nicoleta Luciu și Dinu Maxer, pe vremea când erau împreunăfoto: arhivă Click!

Ies la iveală, după 16 ani, dedesubturile despărțirii dintre Nicoleta Luciu și Dinu Maxer! Aceștia au trăit o poveste de dragoste ca-n filme, timp de opt ani, însă drumurile lor s-au separat atunci când toată lumea credea că vor ajunge la altar. Atunci Dinu a pus ochii pe Deea Maxer, singura femeie care l-a făcut să creadă în căsnicie!

Invitat la emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro Tv, Dinu Maxer (47 de ani) a vorbit despre despărțirea de Nicoleta Luciu. A spus care au fost cele trei motive care au dus la ruptură. „Am fost gelos pe Nicoleta. Au fost trei motive pentru care ne-am despărțit: nu voiam copii, nu voiam să mă căsătoresc și nu vroiam ca ea să joace în telenovele! Orice femeie își dorește să se căsătorească, dar eu plecasem în viață blocat pe ideea că nu o să mă căsătoresc, din cauza istoriei părinților mei. Nu mă gândeam la căsătorie, dacă nu era Deea nu mă căsătoream niciodată!”, a declarat Dinu.


    Soții Maxer au doi copii superbifoto: arhivă personală
Soții Maxer au doi copii superbifoto: arhivă personală

Dinu Maxer: "Deea avea 15 ani și eu aveam 32"

Dinu Maxer a dezvăluit, în premieră, că s-a îndrăgostit orbește de Deea Maxer, când aceasta avea doar 15 ani. „Era în anul 2005, atunci când mă despărțisem de Nicoleta, și era mare circ după separare. Noi ne-am ascuns vreo 2 ani. Nu am fost cu amândouă deodată, deși așa a părut. După două săptămâni de la despărțire am vorbit cu Nicoleta și i-am zis de prietena mea. Iată și demonstrația că am iubit-o foarte mult! Deea avea 15 ani și eu aveam 32 de ani atunci. Am demonstrat că nu contează diferența de vârstă și nici la câți ani începi o relație. Ea termina clasa a 9-a atunci. M-am gândit atunci dacă îmi place atât de mult de ea sau nu. Mi-am dat seama că vor fi multe săgeți ațintite spre mine. Am ținut ascuns totul până a împlinit 18 ani. Familia nu a știut chiar imediat. Părinții ei au aflat până când ea a făcut 16 ani, ai mei nu au aflat, dar au bănuit. Au fost de acord în cele din urmă. Soacra mea e cu 5 ani mai mare. Îmi plăcea atât de mult de Deea, încât am studiat cazurile celebre de genul din America ale actorilor celebri, asta ca să văd dacă fac publică relația...Nu m-am gândit niciodată să mă căsătoresc, dar m-am căsătorit. Eu am acum 48 de ani si soacra mea 53 de ani”, a mai povestit Dinu Maxer, la Pro TV.

Citește și:

Deea Maxer, mesaj tulburător de ziua fiice ei: «Toată viața te-am dorit». Maysa a împlinit un anișor

Dinu Maxer s-a temut pentru viața Deei la naștere: «Tremuram! Ca doctor, știam ce sunt acele complicații»

image
image
image
image
image
image
banner zurli png
banner sonia trifan png
banner Anamaria Ferentz png
Theo Rose si Denis Hanganu Clanul Foto Pro TV  jpg
"Sunt eu atât de fericită!", a mai completat Octavia Geamănu
banner irinel columbeanu png
Harra Carmen jpg
banner gabriela cristea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net