Ce afacere a vrut să lanseze Deea Maxer înainte de pandemie: "Stăteam la cursuri până seara"

Ultima actualizare:

    De 16 ani alături de Dinu Maxer, Deea a întemeiat o familie superbăfoto: arhivă personală
De 16 ani alături de Dinu Maxer, Deea a întemeiat o familie superbăfoto: arhivă personală

Viața bate filmul și același lucru se poate spune și despre cea a Deei Maxer, partenera de viață a lui Dinu Maxer de 16 ani. Solista ne-a povestit cum i s-au schimbat planurile, dar și viața, înainte de pandemie.

Recent, Deea Maxer (31 de ani) a avut parte de mai multe sărbători în familie: a fost ziua ei și a fiului ei și a lui Dinu Maxer (46 de ani), Andreeas, a lansat o nouă piesă, o colaborare muzicală cu taraful Viorel Bogățeanu, din care face parte și tânărul viorist de la "Românii au talent", Alex Chiriță, de 16 ani. Deea ne-a și povestit cum s-a născut piesă respectivă, "Dumnezeu n-a luat, mi-a dat", la care a filmat videoclip în parcul Comana. "Eu aveam această idee de piesă, «Dumnezeu n-a luat, a dat» pe care am compus-o de ziua de naștere și e piesă în care eu vorbesc despre împlinirea mea, ca femeie. Și cred că multe femei se vor regăsi în ea. Și am zis să o fac cu băieții, cu taraful, cu instrumentiștii și a ieșit senzațional. Am visat versurile piesei", a spus Deea.

Ce afacere și-a dorit să deschidă înainte de pandemie

Deea ne-a povestit la filmările videoclipului că înante de pandemie ar fi vrut să se implice în afaceri. "Mi-am descoperit o pasiune nouă înainte de pandemie, înainte de venirea Maysei pe lume, acum aproximativ doi ani. Am fost la un curs de tehnician nail artist - unghii cu gel. Eu iubesc arta asta, a lucrării gelului pe unghii, și mi le fac singură. Am zis să exploatez dorința și curiozitatea asta a mea și m-am dus și am făcut un curs profesional și am vrut să mă specializez. Și ce crezi? Am vrut să-mi deschid un salon, Deea Maxer Beauty Nail. Eu plecam de dimineață și stăteam la cursuri până seara, iar Dinu nu prea mă mai vedea pe acasă, asta timp de două săptămâni, cât a fost cursul. Iar când m-a văzut, m-a iubit bine de tot, astfel că am rămas însărcinată cu Maysa. Așa că nu am avut cum să dau drumul la afacere, pentru că a trebuit să stau acasă cu copilul. Nu sunt genul de mamă care în primele săptămâni să las copilul cu o bonă. Așa că am zis că mai întâi ne bucurăm de Maysa, cum crește, și apoi am timp să mă ocup și de pasiunea cu unghiile. O să mă specializez, o să fiu tehnician și când va fi cazul o să deschid și o afacere", ne-a povestit Deea Maxer.

Citește și:

EXCLUSIV Cum s-a transformat Deea Maxer după ce a fost numită "mamă grasă". Ce surpriză a pregătit de Valentine's Day

INTERVIU Cum s-au pregătit de Crăciun soții Maxer, după un an greu. Din ce au trăit în ultimele 9 luni

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net