EXCLUSIV Cum s-a transformat Deea Maxer după ce a fost numită "mamă grasă". Ce surpriză a pregătit de Valentine's Day

Ultima actualizare:

    Dinu și Deea Maxer sunt împreună de 16 anifoto: Facebook
Dinu și Deea Maxer sunt împreună de 16 anifoto: Facebook

Deea și Dinu Maxer (47 ani) sunt un cuplu fericit. Sunt împreună de 16 ani și se iubesc ca în prima zi. Frumoasa soție a lui Dinu Maxer împlinește 31 de ani pe data de 15 februarie, dar profită de ocazia Zilei Îndrăgostiților și își serbează aniversarea în această duminică. Este prima petrecere pe care Deea Maxer o organizează în vremea pandemiei.

Și dacă tot este Valentine’s Day pe 14 februarie, soția binecunoscutului artist a declarat pentru Click! că nu are nevoie de o zi specială pentru a-și arăta dragostea pe care i-o poartă soțului ei, deoarece, deși sunt împreună de 16 ani și căsătoriți de 13, ei doi simt mai mult decât atât și sunt, după atâta timp, îndrăgostiți ca în prima zi!

“Sunt cu Dinu de 16 ani și suntem căsătoriți de 13. Întotdeauna am fost romantici, nu numai de Valentine’s Day sau de Dragobete. Dinu obișnuiește să îmi lase bilețele prin casă în care îmi declara dragostea. Iar eu, că să îl răsfăț, îi gătesc ceva bun cu care să îl surprind. Cea mai frumoasă declarație de dragoste este că ne suntem fideli, reciproc, de 16 ani. Suntem mai îndrăgostiți că în prima zi. Ne purtăm ca doi adolescenți care se iubesc nebunește, dar se și ceartă și se tachinează”, a declarat Deea Maxer pentru Click!

“Oferim luna de miere cadou pentru orice nuntă la care vom cânta!”

Pentru împlinirea celor 31 de ani, Deea va sărbători în familie, în această duminică. “Pe 14 februarie îmi serbez ziua de naștere. Eu fiind  născută pe 15, anul ăsta pică luni. O să serbăm Ziua Îndrăgostiților deodată cu ziua mea, acasă. Am chemat familia pe la noi, suntem doar cupluri. Decorăm casa cu baloane cu heliu roșii, comandăm mâncare și încercăm să avem prima petrecere de când nu pandemia. Împlinesc 31 de ani. Anul trecut, când am împlinit 30 de ani, Maysa avea 3 luni. Atunci am organizat o super petrecere cu 80 de persoane, fix înainte de intrarea în carantină. De ziua mea vreau ca toți cei din jur sa fie sănătoși, ceea ce până acum s-a întâmplat pentru că, Slavă Domnului, am fost feriți de rele. Lucrurile materiale sunt irelevante, însă ce-i drept ne fac viața mai ușoară. Vreau să mă văd cu familia și prietenii, îmi e dor de socializare, de spectacole, de muzică. Am lansat o piesă, un nou proiect muzical, un concept pentru evenimentele care abia aștept să reînceapă și îmi doresc să mă bucur cu ea de succes și să o cânt la cât mai multe nunți. Am venit cu ceva nou anul acesta. Împreună cu Dinu și cu Taraful Viorel Bogățeanu, oferim luna de miere cadou pentru orice nuntă la care vom cânta! Ne dorim ca pandemia să treacă și viața noastră artistică să revină la normal!”, a mărturisit Deea pentru Click!.

S-a apucat de sport și a slăbit 5 kilograme

În ultima vreme, Deea Maxer și-a găsit timp și pentru ea și a început să facă sport. Rezultatul îi surâde, așa că va continua să se întrețină cu mișcare și alimentație sănătoasă. “În vară am fost criticată de oamenii ce mă urmăresc pe rețelele de socializare că aș fi o mamă grasă. Cred că există puține femei care sunt mega slabe la 8 luni după naștere. E vorba de organism, de modul lui de a se recupera și de gena pe care o avem. Eu nu am fost atât de norocoasă. Și nici nu eram în perioada în care să am timp pentru mine", ne-a declarat Deea.


    Deea Maxer a slăbit 5 kg si 7 cm în talie foto: Instagram
Deea Maxer a slăbit 5 kg si 7 cm în talie foto: Instagram

"Începând cu decembrie anul trecut am hotărât că trebuie neapărat să găsesc timp și pentru mine, eu fiind mamă cu normă întreagă. Mi-am găsit un antrenor pe Instagram, foarte căutat și lăudat. Îi urmez planul alimentar și sportiv. "Am slăbit 5 kg și 7 cm în talie, celulita s-a diminuat și sunt mândră de mine. Sunt pe drumul cel bun. Nu am un scop să slăbesc un anumit număr de kilograme. Pot să am și cu 5 kg mai mult ca acum, dacă pun masă musculară. Și să arăt bombă sau pot să am cu 5 kg mai puțin și să am pielea lăsată și celulită, cu mușchi netonifiați. Îmi doresc să ajung să fiu mândră de mine când mă voi uita în oglindă. Mai am de lucru. Vreau să fac sport și să mănânc sănătos în continuare”, a mai adăugat artista.

Citește și:

Deea Maxer, reacție dură după ce a fost numită «mamă grasă». Poza care le-a ofensat pe unele fane

Dinu Maxer s-a temut pentru viața Deei la naștere: «Tremuram! Ca doctor, știam ce sunt acele complicații»


    Acestea au fost pozele care au stârnit reacții nepotrivite pe rețelele sociale, Deea fiind numită
Acestea au fost pozele care au stârnit reacții nepotrivite pe rețelele sociale, Deea fiind numită
image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net