Deea Maxer, reacție dură după ce a fost numită «mamă grasă». Poza care le-a ofensat pe unele fane

Ultima actualizare:

    Imaginile cu Deea la plajă care le-au ofensat pe unele fane de pe Facebookfoto: Facebook
Imaginile cu Deea la plajă care le-au ofensat pe unele fane de pe Facebookfoto: Facebook

Incredibil, dar adevărat! Într-o lume invadată de poze cu filtre și retușate cu programe de editare performante, naturalețea începe să fie grav condamnată. Și nu oricum, ci cu ajutorul unor cuvinte greu de reprodus. A pățit-o Deea Maxer, care a avut "îndrăzneala" să pună pe Facebook poze cu ea de la plajă.

Deea Maxer este la 30 de ani o femeie împlinită. Mamă a doi copii, Andreas (9 ani) și mezina familiei, Maysa (9 luni), soția lui Dinu Maxer (46 ani) este mamă full time, muncește, are grijă de casă, de copii, dar și de soț. Nu vrea să piardă nicio clipă din creșterea celor doi copii și nu are timp acum de tratamente de slăbit și de înfrumusețare. După ce ieri a postat câteva poze cu ea de la plajă, în costum de baie, neretușate, fără filtre, “Realitate versus Instagram/Facebook”, Deea a stârnit mai multe comentarii. Unele chiar negative, iar după ce a fost numită “mamă-grasă”, soția lui Dinu Maxer a răbufnit pe Facebook și le-a transmis un mesaj ferm tuturor celor care comentează la adresa ei, dându-le peste nas.

De altfel, chiar Dinu Maxer și-a complimentat soția în interviul pe care Click! l-a realizat cu artistul. Maxer a declarat pentru Click că Deea este pentru el soția perfectă și că este extrem de mândru de ea!

Iată mesajul integral scris de Deea Maxer pe Facebook

"Pentru «perfectele» alea care comentează kilogramele mele la ultimele postări/story. Sunt mamă a doi copii, am născut acum 9 luni. Știu, asta nu e o scuză. Scopul meu nu este să fiu «fit», nu am timp pentru asta și nu îmi bat capul cu tipologii de genul și scheme de urmat pentru a fi așa cum vor alții să fiu. Nu trebuie să mă incadrez în tipare. Ce-i drept, îmi doresc să mai scap de câteva kilograme, însă nu am ca target să ajung la 45 kg și să fiu pachețele de mușchi. (Nu este frustrare, asta ca să nu aud comentarii de genul «ești frustrata, de aia te justifici»)

Micuța Maysa are 9 luni
Micuța Maysa are 9 luni

Nu am fost așa niciodată și nici nu mă văd așa de slabă, ca aceste comentatoare de meserie. Îmi etalez celulita acumulată în timp, pielea lăsată a bustului, chiar și după implant mamar...Merg pe plajă cu fetița mea de 9 luni în costum de baie în 2 piese, burtica îmi mai atârnă pentru că dimineața la 7 în loc să alerg pe plajă și să fac sport îi prepar ei laptele după alte două treziri nocture. Sunt o mamă ocupată, fără bonă și am job. Sunt o mamă fericită, care preferă să se ocupe de copii full time. Nu vreau să pierd vreo oră din creșterea Maysei ca să merg la sală. Am un metabolism lent, care reacționează prost la diete și pentru slăbire necesită eforturi suplimentare pe care acum NU VREAU să le depun. Prefer să mă ocup de ei. Și de ea, si de fratele ei de 9 ani.

Deea a avut un mesaj plin de umor cu această poză, care a fost însă taxat
Deea a avut un mesaj plin de umor cu această poză, care a fost însă taxat

"Soțului îi spun să se bucure că are nevastă fidelă și mai tânără cu 15 ani"

Soțul, e și el al meu și necesită atenție. Se plânge câteodată de kg mele în plus și el, ca și voi. Cred că o face mai mult ca să mă ambiționeaze. Însă ce credeți?! Nu-mi pasă! Îi spun mereu să se bucure că are nevastă fidelă și mai tânără cu 15 ani, doi copii sănătoși și toată iubirea din lume.

Hai să vă spun așa, EU sunt fericită cu mine!

Înainte de această sarcină am conștientizat că îmi voi reveni mai greu. Am împlinit 30 de ani. Nu mai e ca după sarcina cu Andreas, pe care l~am născut la 20 si m-am grăbit să slăbesc pentru a urca din nou pe scenă, pentru a dansa din nou belly-dance, care era pasiunea mea.

Prioritățile se schimbă cu vârsta. Cel puțin la mine așa s-a întâmplat. Mi-am dat seama că eu, ca femeie, mamă, soție, artistă (și credeți-mă toate astea sunt în același timp), mă las pe mine mereu pe ultimul loc. Ca în familie să fie armonie, copii să nu aibă frustrari, să fie și curățenie, și mâncare gătită, și timpul organizat bine, vorba lui Andreas: «Mami, tu ești șefa pentru că tu ești cu organizarea».

Deea Maxer nu își editează pozele cu filtre
Deea Maxer nu își editează pozele cu filtre

Orele de aerobic, masajele, programările la salon pentru tratamente, necesită ore! Ore pe care acum le dedic alor mei, nu kilogramelor în plus! Am grijă ce mănânc, evident, nu rup clătitele pe plajă și nici shaorma. Însă, așa sunt eu, mai pufoasă, daca nu fac sport. Nu înțeleg de ce trebuie să intru în categoria celor slabe ca să fiu pe placul unora?! Mai bine mă lipsesc. Iar răutatea asta gratuită, critica asta nu vă aduce decât toxine în suflet și în vieți. O zi frumoasă! Mă duc să spăl biberoanele, să prepar prânzul Maysei (chiar dacă locuiesc în hotel vara, am toată bucătăria după mine. Locuim aici pentru că muncim aici, da! Cu ambii copii după noi). Și da, sunt fericită așa! După amiază o să merg la plajă și mai postez o serie de poze «Mamă grasă in costum de baie». Poate pleacă de tot de pe conturile mele frustratele alea rele care au timp de jigniri. Ah, postarea am scris-o din baie, că altfel nu am timp! SUNT MAMĂ!”, a punctat Deea, primind sute de mesaje de susținere și de comentarii de încurajare.

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net