Ce bine câștigă Deea Maxer la noul serviciu! Ce salariu are și cu ce se ocupă

Ultima actualizare:

Deea Maxer (31 de ani) s-a reprofilat și bine a făcut. A ajuns să aibă un venit satisfăcător, pe care se bazează acum toată familia. Frumoasa solistă ne-a povestit totul într-un amplu interviu, în exclusivitate pentru Click!

deea maxer (10) jpg
  • Deea, te-ai implicat într-un nou business pe care îl promovezi acum! Ești o mămică implicată care muncește pentru familia ei! Cum îți este și cum îți merge acum?

Anul acesta am întâlnit această oportunitate legată de această companie de cosmetice, la care lucrez în prezent. Pe lângă muzică și viața artistică și emisiunea pe care o am alături de familie, la Antena Stars, "Mămici de pitici cu lipici", îmi doream o activitate suplimentară, ceva în domeniul de frumusețe, beauty, eu fiind pasionată de make-up. Am întâlnit aceste produse, sunt de origine turcească, este o companie turcească, produsele sunt create de un doctor dermatolog, fondatorul companiei, au baza farmaceutică în Turcia și este compania numărul 1 în Turcia, fiind în top 50 mondial ca și produse cosmetice. Ce fac eu aici? Fac marketing online, deci practic lucrez în domeniul MLM, mulți level marketing, am început ca și consultant al companiei și, într-o lună de zile am atins un record pe țară. În nicio lună de zile am ajuns manager în cadrul companiei. Mi-am dat seama că prin această companie și prin sistemul de mulți level marketing pot ajuta femei care au rămas în această perioadă fără loc de muncă, mămici care sunt casnice, care au nevoie de un venit suplimentar și nu au studii în domeniu, nu au bani pentru a se specializa într-o școală. M-am hotărât să le ofer sprijinul meu și le învăț pas cu pas cum să facă ce am făcut eu și alte sute de fete din toată țară, care activează în astfel de companii. Așadar mi-am format o echipa, fac recrutări, am deja o echipă foarte frumoasă de fete din toate orașele țării cu care lucrez. Multe dintre ele și-au luat deja primele salarii, fiind sprijinite de mine, fiind în grupul meu de activare și le ajut să atingă nivele cât mai mari în companie, alături de mine, încât să câștigam un venit suplimentar.

Dinu și Deea Maxer au doi copii superbi
Dinu și Deea Maxer au doi copii superbi

Pe mine m-au convins să mă alătur în acest business niște fete absolut normale, din Brașov și din Oradea, cu care am rămas prietenă. Sunt fete care activează în această companie în acest sistem de cosmetice, frumusețe și vânzare pe internet practic, au renunțat la business-urile lor, una lucra în bancă, alta era casnică, au renunțat la ceea ce făceau și m-au convins cifrele pe care ele mi le spuneau. Practic salariile din acest domeniu m-au convins să încerc și eu, mai ales că am o comunitate către care merg cu reduceri, căreia îi ofer tot timpul cadouri, prin ocupația mea și nu în ultimul rând, ajutorul pe care îl ofer doamnelor din toată țara să facă bani alături de mine.

Ești mulțumită de cât câștigi acum? Ce venituri ai avut de când te-ai apucat de acest business în domeniul frumuseții?

În luna decembrie, în 10 zile de muncă, practic în jurul sărbătorilor am început această activitate, am reușit să câștig din noul meu business 1000 de euro. Iar în luna ianuarie, venitul meu final va fi undeva la 3000 de euro, într-o lună de zile. Nu trebuie să fii persoană publică să faci această activitate, de aceea le invit pe doamnele, fetele din toată țara, care vor să câștige un venit suplimentar din acest domeniul de frumusețe, cosmetice, oricine poate să facă asta, sunt fete în echipa mea care deja își iau primele salarii la nivel de sute și mii de euro. Pentru noul business activez pe firmă, mi-am deschis firmă pentru a face acest nou business în paralel. Legat de spectacole, am fost și noi foarte afectați, ca toata lumea, din toate domeniile, de această pandemie. Nu mai sunt spectacole, nu mai avem unde să activăm. Anul acesta pe calendarul nostru de spectacole avem un singur spectacol, o nuntă, acum în luna februarie știu că se fac evenimente din ce în ce mai rar și am încercat oarecum să mă reprofilez. Dinu, în paralel, compune muzică pentru copii, face producție video, deci, cumva, familia Maxer încearcă să facă și altceva decât să cânte și să prezinte evenimente.

  • Cât de mândru este Dinu Maxer că are o așa soție nu doar frumoasă și gospodină ci și implicată?

Soțul meu este foarte încântat de noua mea activitate, este fericit că aduc bani în casă, având în vedere că din muzică veniturile noastre nu au fost extraordinare în ultimul timp, observă că nu mai am timp să gătesc atât de mult, însă eu încerc să îmi împart timpul și să fiu și alături de copii, să ne petrecem timp și cu ei, dar să nu uit că sunt gospodina casei și trebuie să fie frigiderul plin și mâncarea caldă tot timpul dar în același timp să mă ocup și de noul meu business care aduce, după cum ți-am spus, noul venit în familia Maxer. Noul meu business nu este o colaborare tip influencer, am vrut să fac mai mult de atât. Nu mi-am dorit produse gratuite în schimbul unor postări, așa că am ales să lucrez, am contract de muncă, lucrez pe firmă și îmi dezvolt propria afacere în acest domeniu. Vreau să se înțeleagă clar că nu este o colaborare de tip influencer, este o vânzare de produse, cosmetice, produse de curățenie, de nutriție, de slăbit și suplimente alimentare, pe care eu o fac.

  • Cum ții aprinsă flacăra pasiunii la voi în cuplu cu doi copii? Ce s-a schimbat de când a intervenit Maysa?

Flacăra pasiunii la noi încă aruncă scântei, ne iubim foarte mult și cred că se observă că suntem unul jumătatea celuilalt. Cred că secretul la noi este comunicarea. Sunt momente în care ne sufocăm unul pe celălalt pentru că stăm foarte mult timp împreună comparativ cu alte cupluri, poate. Dar lucrul acesta ne face să fim și creativi pentru că fiind împreună vorbim foarte mult, dezbatem subiecte, încercăm să fim creativi și să facem cât mai multe lucruri împreună. De când a intervenit Maysa în viața noastră, suntem și mai aglomerați, evident. Maysa este super energică și ne ocupă mult timp. Este o fetiță foarte curioasă, isteață, este la grădiniță, iar Andreas este clasa a IV-a, așadar pe timpul zilei copiii sunt la grădi, la școală, la after, iar noi putem să ne ocupăm de activitățile noastre noi.

  • De la ce vă certați cel mai des tu și Dinu?

Cel mai des ne certăm de la activitățile noastre artistice. De ce să îi facă un videoclip lui Andreas așa și să nu i-l facă după ideea mea. Își dorește foarte mult să îl promoveze pe Andreas, văzând că există talent și că are potențial. Andreas își dorește să fie artist mereu și să fie pe scenă, iar eu încerc să pun cât mai mult accent pe școală și cumva de aici vin poate discuțiile noastre cel mai des. Și din punct de vedere artistic, eu sunt foarte critică la nivel de compoziție, piese, videoclipuri și atunci fiind critică, ne certăm des pe plan profesional.

  • În ceea ce privește corpul tău, silueta ta, ești mulțumită acum de tine? Ai reușit să dai jos tot surplusul pe care ți-l doreai?

Despre siluetă...nu sunt mulțumită cum arăt acum, chiar dacă am kilogramele corecte, să spun așa, pe cântar. Faptul că nu am mai avut timp să fac sală, să fac sport, am o bandă de alergat în casă, dar efectiv nu am, nu îmi găsesc timp să urc pe ea și nu sunt doar scuze. Efectiv de când cu noul business sunt foarte ocupată și nu reușesc să fac sport. Încerc să am grijă la ce mănânc, pe de altă parte, dulciurile sunt slăbiciunea mea și mănânc destul de des ciocolată. Aștept să treacă perioada asta a iernii, în care nu găsim atâtea fructe și legume pe cât mi-aș dori. Îmi este dor de pepenele de vară, abia aștept să vină sezonul cald, este preferatul meu de altfel și în perioada aceea reușesc să mă pun cât de cât pe picioare la nivel de kilograme, formă fizică, etc.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!      

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net