Drama Deei Maxer! De ce nu mai poate avea copii? «Am varice pe organele interne!»

Ultima actualizare:

    Deea și Dinu Maxer au doi copii
Deea și Dinu Maxer au doi copii

La 32 de ani, Deea Maxer, soția lui Dinu Maxer, a anunțat că nu mai poate avea copii. Cuplul are deja doi prichindei, o fetiță Maysa (1an și 8 luni) și un băiat Andreas (10 ani), însă Deea si-a luat „Adio!” de la visul de a deveni mamă pentru a treia oară.

Totul de datorează complicațiilor care au apărut la cea de-a doua naștere. În urmă cu doi ani, pe 18 octombrie 2019, Deea a născut-o prin cezariană pe Maysa, cel de-al doilea copil al cuplului. Operația de cezariană a durat 3 ore, iar Deea a suferit complicații, care au fost pe punctul să-i pună viața în pericol. 

Deea a trecut, practic, prin clipe de coșmar după ce a adus pe lume al doilea copil. „În timpul cezarienei cu Maysa am avut o hemoragie neașteptată pentru că am varice pe organele interne. O cezariană ar trebui să dureze 45 de minute, iar a mea a durat 3 ore, dar pentru că Dinu a fost alături de mine, doamna doctor a reușit să-mi ducă operația la capăt”, a spus vedeta, la Antena Stars.

Citește și:

EXCLUSIV Cum s-a transformat Deea Maxer după ce a fost numită "mamă grasă". Ce surpriză a pregătit de Valentine's Day

Deea a primit atunci vestea devastatoare că nu va mai putea ține o a treia sarcină. ”După nașterea Maysei, am hotărât împreună cu doamna doctor, am luat decizia de a-mi lega trompele, pentru că dumneaei mi-a spus că nu mai pot să țin o a treia sarcină din cauza celor două cezariene pe care le am. Sunt două incizii pe uterul meu, care s-a subțiat și nu ar mai putea să țină o a treia sarcină, pentru că există riscuri foarte mari și îmi pun eu sănătatea în pericol”, a dezvăluit Deea Maxer.

image
image
image
image
image
image
Harra Carmen jpg
banner gabriela cristea png
jador jpg
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net