Drama Deei Maxer! De ce nu mai poate avea copii? «Am varice pe organele interne!»

Ultima actualizare:

    Deea și Dinu Maxer au doi copii
Deea și Dinu Maxer au doi copii

La 32 de ani, Deea Maxer, soția lui Dinu Maxer, a anunțat că nu mai poate avea copii. Cuplul are deja doi prichindei, o fetiță Maysa (1an și 8 luni) și un băiat Andreas (10 ani), însă Deea si-a luat „Adio!” de la visul de a deveni mamă pentru a treia oară.

Totul de datorează complicațiilor care au apărut la cea de-a doua naștere. În urmă cu doi ani, pe 18 octombrie 2019, Deea a născut-o prin cezariană pe Maysa, cel de-al doilea copil al cuplului. Operația de cezariană a durat 3 ore, iar Deea a suferit complicații, care au fost pe punctul să-i pună viața în pericol. 

Deea a trecut, practic, prin clipe de coșmar după ce a adus pe lume al doilea copil. „În timpul cezarienei cu Maysa am avut o hemoragie neașteptată pentru că am varice pe organele interne. O cezariană ar trebui să dureze 45 de minute, iar a mea a durat 3 ore, dar pentru că Dinu a fost alături de mine, doamna doctor a reușit să-mi ducă operația la capăt”, a spus vedeta, la Antena Stars.

Citește și:

EXCLUSIV Cum s-a transformat Deea Maxer după ce a fost numită "mamă grasă". Ce surpriză a pregătit de Valentine's Day

Deea a primit atunci vestea devastatoare că nu va mai putea ține o a treia sarcină. ”După nașterea Maysei, am hotărât împreună cu doamna doctor, am luat decizia de a-mi lega trompele, pentru că dumneaei mi-a spus că nu mai pot să țin o a treia sarcină din cauza celor două cezariene pe care le am. Sunt două incizii pe uterul meu, care s-a subțiat și nu ar mai putea să țină o a treia sarcină, pentru că există riscuri foarte mari și îmi pun eu sănătatea în pericol”, a dezvăluit Deea Maxer.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net