Deea Maxer, mesaj tulburător de ziua fiice ei: «Toată viața te-am dorit». Maysa a împlinit un anișor

Ultima actualizare:
Deea Maxer a întâmpinat complicații la venirea pe lume a fetiței ei, Maysa
Deea Maxer a întâmpinat complicații la venirea pe lume a fetiței ei, Maysa

În urmă cu an, pe 18 octombrie, Deea Maxer trecea de la extaz, la agonie, din cauza unor grave complicații care au apărut după nașterea fiicei ei. Azi, la aniversarea Maysei, solista își strigă iubirea de mamă într-un mesaj emoționant, publicat pe rețelele sociale.

"Prin tine se explică Dumnezeu. Toată viața te-am dorit! Am strigat universului sperând că dorința mea să ajungă la el, i-am vorbit Fecioarei Maria în cele mai sfinte locuri, m-am rugat lui Dumnezeu în momentele în care credeam că nu mă mai aude, te-am chemat cu voce tare și toate urechile au auzit cât de dorită erai! Minunea mea, îți mulțumesc că ai venit în viața noastră și m-ai ales să îți fiu mamă.Plâng acum, copleșită de emoție, gândindu-mă că a trecut un an de când intrasem în travaliu. A fost cel mai așteptat moment, după nașterea frățiorul tău, întâlnirea cu tine. Și ai făcut ca întâlnirea noastră să fie de neuitat"

"Îți mulțumesc pentru fiecare zâmbet, fiecare strângere de deget, pentru fiecare îmbrățișare. Îți mulțumesc pentru că faci parte din mine și că ai completat familia noastră. Ai fost dorită iar acum ești adorată! Fetița inimii mele, te iubește mami mult, frățiorul tău te-a chemat din stele și te adoră, iar tati e topit după zâmbetele și îmbrățișările tale dulci. Maysa mea, La mulți ani! Primul an din viața ta sper să fie doar o fărâmă din minunata viață ce te așteaptă să o trăiești cu bunătate, cu iubire, cu noroc și înțelepciune, cu mult curaj, iar noi să îți veghem pașii urcând pe treptele îndeplinirii dorințelor tale. Te iubesc! Vă iubesc! Sunt o mamă împlinită!".

Familia Maxer, la Jupiter
Familia Maxer, la Jupiter


    Deea Maxer a întâmpinat complicații la venirea pe lume a fetiței ei, Maysa Foto: Arhivă personală
Deea Maxer a întâmpinat complicații la venirea pe lume a fetiței ei, Maysa Foto: Arhivă personală

Dinu Maxer s-a temut pentru viața Deei: «Ca doctor, știam ce sunt acele complicații»

Deea Maxer a trecut prin momente dramatice la nașterea Maysei. Doctor de profesie, soțul ei, Dinu Maxer, ne-a povestit despre clipele teribile pe care le-a trăit împreună cu soția sa, în sala de nașteri, pe 18 octombrie 2019. ”Am asistat la naștere. Din punct de vedere al tatălui era un moment senzațional. Bebelușa era frumușică, rozalie, toate bune, asta până când au început sa apăra complicațiile. A fost o cezariană pe un uter cicatriceal cu varice interne. Venele interne au început să sângereze. Atunci am început să tremur, ca doctor știam despre ce este vorba”, a declarat Dinu Maxer pentru Click.ro.

Citește și:

Deea Maxer, reacție dură după ce a fost numită «mamă grasă». Poza care le-a ofensat pe unele fane

Deea Maxer, adevărul despre complicațiile de la cezariană: «Am avut hemoragie, a durut îngrozitor»

image
image
image
image
image
image
Theo Rose si Denis Hanganu Clanul Foto Pro TV  jpg
"Sunt eu atât de fericită!", a mai completat Octavia Geamănu
banner irinel columbeanu png
Harra Carmen jpg
banner gabriela cristea png
jador jpg
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net