Locul de poveste în care au sărbătorit Dinu și Deea Maxer nunta de fildeș: „E femeia vieții mele!“

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

14 ani au trecut de când Deea și Dinu Maxer și uneau destinele la malul mării! El a ieșit pe cal alb din spuma mării, iar ea și-a așteptat prințul la mal. Anii au trecut, iar cei doi formează acum o familie cât se poate de fericită. Au ajuns să sărbătorească nunta de fildeș. Culmea, tot la malul mării!

image

Deea și Dinu Maxer formează de 14 ani unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Povestea lor de dragoste a început după ce Dinu Maxer ieșise dintr-o lungă relație cu Nicoleta Luciu. 

Citește și: Ce bine câștigă Deea Maxer la noul serviciu! Ce salariu are și cu ce se ocupă

Relația celor doi s-a destrămat tocmai când bruneta a pus piciorul în prag, dorind să se căsătorească cu Dinu. Cântărețul se temea, însă, la acea vreme de o căsătorie, așa că Nicoleta și-a căutat fericirea în altă parte. 

La acel moment, a apărut în viața fostului cântăreț al trupei Axxa frumoasa Deea Maxer, care avea doar 18 ani. Ea a fost femeia care a reușit să-l ducă pe Dinu la altar, în ciuda temerilor acestuia. 

Acum, Deea și Dinu au ajuns la 14 ani de căsnicie și au o familie de poveste, cu doi copii superbi, Andreas și Maysa.

Iată și: VIDEO EXCLUSIV Dinu și Deea Maxer, primul videoclip cu ambii copii. Ce dulce e Maysa la doi anișori!

Dinu Maxer: „O iubesc cu fluturi în stomac!”

Nunta de fildeș! E femeia vieții mele! Acum 14 ani, o puștoaică de 18 ani mă făcea să îmi schimb concepțiile de viață și să îmi doresc să mă căsătoresc cu ea! Dacă atunci m-ai fi întrebat cum va fi viața noastră peste 14 ani. Nu aș fi știut ce să răspund. Mă bucuram de moment, de dragostea ei și de dragostea mea pentru ea! 

Iată că, după atâția ani, s-a dovedit că ea este femeia vieții mele, fiindcă nu am ochi decât pentru ea, o iubesc cu fluturi în stomac și... dispare lumea din jurul meu când mă ia în brațe și mă sărută! Fie ca în fiecare an de acum înainte să sărbătorim cu aceleași sentimente reciproce!”, a spus emoționat Dinu Maxer. 

Ups: Dinu Maxer a recunoscut abia acum! De ce s-a despărțit de Nicoleta Luciu: «Au fost trei motive»

Dinu Maxer, despre aventurile cu soția: „O evadare la Vama Veche, noaptea!”

Solistul a dezvăluit, pentru Click!, care au fost cele mai frumoase momente ale căsniciei sale cu Deea, care, iată, rezistă în timp mai mult decât Dinu s-ar fi așteptat. 

Momentele cele mai frumoase și sensibile au fost categoric venirea copiilor pe lume, petrecerile de botez și de naștere, dar și vacanțele petrecute în doi…apoi în 3 și după pandemie în 4. 

Am sărbătorit cu o masă în familie, la restaurant, alături de fratele Deei, dar și seara, la scenă cu un tort. Suntem înconjurați de prieteni și de afecțiunea lor, iar asta e important pentru noi!  Am planificat și o evadare în Vama Veche noaptea!”, a declarat Dinu Maxer, în exclusivitate , pentru Click! 

34 deea si dinu maxer 10 ani de casnicie emporium events 29 jpg jpeg

Nuntă la malul mării

Deea și Dinu Maxer s-au căsătorit în urmă cu 14 ani în locul unde s-au iubit pentru prima dată, pe plaja din stațiunea Jupiter. El a fost varianta modernă a lui Făt-Frumos pe cal alb, ea a fost prințesa, îmbrăcată în rochie de crinolină.

Cântărețul a compus special pentru acest moment din ziua nunții o melodie, "Un vis împlinit", pe care a cântat-o alături de Deea. Cei doi au lansat atunci și un videoclip la această piesă, cu imagini de la nunta lor. Cei doi și-au reînnoit jurămintele și au mai făcut o nuntă după au împlinit 10 ani de căsnicie. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net