Dinu Maxer, aniversare în lacrimi. Ce i-a făcut Deea chiar de ziua lui

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Dinu Maxer a împlinit 49 de ani și s-a bucurat de o serie de evenimente frumoase în viața lui. Mai tânăra lui soție, Deea (32 ani), a avut grijă de el cum a știut mai bine, așa că a organizat un trip la Amsterdam, doar pentru ei doi, ca să se simtă ca la începuturi și să se răsfețe unul pe altul așa cum și-au propus. Artistul a lăcrimat de fericire.

Dinu Maxer, aniversare în lacrimi ... de fericire!

Deea și Dinu Maxer au fost împreună la Amsterdam, după care au continuat distracția la București, într-un club, unde sărbătoritul și-a etalat noua înfățișare după intervenția estetică de blefaroplastie, care l-a schimbat destul de mult. În vacanța din Olanda, cei doi soți și-au cam făcut de cap.

Citește și: Deea Maxer, despre joburile care îi aduc mii de euro pe lună!

„Cu ocazia  zilei de naștere a lui Dinu am hotărât să iau vacanța în Amsterdam. Mai fusesem și anul trecut dar mi s-a părut că am fost prea cuminți pentru orașul ăla așa că am revenit, ca să încercăm senzații noi și să descoperim orașul așa cum este el. Am fost pentru 5 zile-4 nopți, în Amsterdam, doar noi doi, fără copii.

Ne-am  împrietenit cu turiști de acolo, am vizitat muzee, am trecut prin toate barurile cu o atmosferă rebelă din Amsterdam. Am văzut tot felul de ciudățenii, am participat la show-uri de striptease, am văzut shopuri de sex live și tot ce se găsește în Amsterdam de genul ăsta.”, a povestit, fără perdea, Deea Maxer, pentru Click!.

Mai citește și: Ce bine câștigă Deea Maxer la noul serviciu! Ce salariu are și cu ce se ocupă

Deea Maxer, o soție grijulie

„Ne-am plimbat atât ziua cât și noaptea, am participat și la viață de noapte, n-am dormit 3 nopți la rând și ne-am super distrat. A fost cea mai tare vacanță a noastră și considerăm că din când în când,  indiferent de vârstă trebuie să ne și distrăm și să ne simțim liberi, în siguranță, dar liberi.”, a mai adăugat Deea Maxer, cu acordul soțului ei, Dinu.

Cei doi părinți cu chef de distracție și-au lăsat copiii acasă, pe Andreas (11 ani) și Maysa (3 ani), dar pe mâini bune, adică pe mâinile bunicilor.

„Copiii au rămas acasă cu părinții mei. Bunicii au venit și au stat cu ei în apartamentul nostru, au mers la școală și la grădiniță. Și de obicei, în aceste plecări, dacă sunt scurte, cum a fost cea din Amsterdam, evităm să vorbim cu ei la telefon pentru că Maysei i se face dor de noi atunci când ne vede sau ne aude și după o convorbire telefonică o bulversăm, așa că 5 zile am fost deconectați de tot ce a însemnat acasă și ne-am super distrat.”, a mai adăugat frumoasa soție a lui Dinu Maxer.

Soții Maxer s-au bucurat de mai multe vacanțe anul acesta

Dinu Maxer (49 ani) nu poate decât să se mândrească cu partenera sa de viață și mama copiilor săi, pentru că nu este doar muncitoare, ci și ambițioasă. Deea este director de marketing și vânzări la o firmă de produse cosmetice și se bucură din plin de rezultate. A plecat de 4 ori în vacanță anul acesta și le oferă copiiilor săi o viață lipsită de griji.

Deea Maxer l-a dus pe Dinu Maxer la medicul estetician că să-l întinerească. Între cei doi soți este o diferența de vârstă de 16 ani, iar mai tânăra lui soție și-a dorit un soț la fel de tânăr și arătos, așa că l-a luat de mână și l-a dus la medicul estetician pentru a-i face un retuș facial, mai exact o blefaroplastie. Totul  a decurs conform planului, iar acum Dinu Maxer se simte “că nou” și mult mai tânăr, ceea ce se pare că îi place de minune.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro