Deea Maxer, 4 vacante într-un an! Cât de mult muncește și cum își pedepsește fiul cel mare, pe Andreas!

#Exclusiv Click!

Deea Maxer (32 ani) este fericită și împlinită și emană asta prin toți porii. Iar soțul ei, Dinu Maxer (49 ani) nu poate decât să se mândrească cu partenera sa de viață și mama copiilor săi pentru că este nu doar muncitoare ci și ambițioasă.

Deea Maxer este director de marketing și vânzări

Deea Maxer este director de marketing și vânzări la o firmă de produse cosmetice și se bucură din plin de rezultate. A plecat de 4 ori în vacanță anul acesta și le oferă copiiilor săi, Maysa (3 ani) și Andreas (11 ani) tot ceea ce își doresc și o viață lipsită de griji.

Citește și: Deea și Dinu Maxer, probleme în căsnicie?: „Am făcut-o geloasă! Eram ca doi străini!”

Există și momente în care Deea Maxer își mai pedepsește fiul cel mare. Cum se întâmplă și cum se distrează ea doar cu soțul său, artista și prezentatoarea ne-a povestit pentru Click!

Doamna directoare, nu?

Eu? Da! Director de marketing și vânzări de produse cosmetice. Culmea e că în ultima lună și jumătate mi-am cam luat concediu așa de la această activitate și mi-am dat seama că acum se câștigă un venit pasiv. Pentru că după 7 luni de construire a unei echipe și ajutând femei din toată țara să facă businessul, la rândul lor, cumva sistemul ăsta, multi level marketing, te ajută să câștigi chiar dacă ești în concediu. Asta e partea bună! M-am resimțit. 7 luni de zile nu am avut concediu! Nu am știut ce sunt alea nopți dormite pentru că am stat și am lucrat foarte mult, într-adevăr! E un domeniu nou în care a trebuit să și învăț foarte multe, e ca și cum faci o nouă facultate!

Vezi și: Locul de poveste în care au sărbătorit Dinu și Deea Maxer nunta de fildeș: „E femeia vieții mele!“

Practic tu acum stai fără grijă și îți vin banii! Tu ziceai la un moment dat că aveai un venit de 3000 de euro pe lună!

Bine, câștigam undeva la 2-3000 de euro pe lună  atunci când aveam activitatea și munceam zi-noapte, ca să îmi construiesc ceea ce vroiam să construiesc de la zero. În momentul ăsta nu se mai câștigă sumele acelea, evident, dacă ești în concediu. Dar ai un venit acolo, știi că îți intră niște bani, asta e important. Spuneam că în ultima lună și jumătate mi-am cam luat concediu pentru că au început spectacolele de toamnă, nunțile, am avut ceva evenimente. La final de august a fost și aniversarea căsătoriei noastre, m-am dedicat și copiilor mai mult pentru că mi-am dat seama că vor începe școala și grădinița și nu voi mai fi așa mult lângă ei, cum eram astă vară.

Când plecați voi de acasă cu cine rămân copiii?

Cu noi, sunt tot timpul cu noi! Când avem weekend-ul încărcat îi mai lăsăm la fratele meu. Când avem spectacole legate și facem circuit prin țară nu îi luăm cu noi, Maysa e destul de mică și este obositor. Însă, pe litoral, acolo unde am avut spectacole în fiecare seară, au stat cu noi, Andreas a crescut lângă scenă, în cărucior.

Nu rata nici: Deea Maxer, despre joburile care îi aduc mii de euro pe lună!

Și acum Andreas a trecut clasa a cincea! Cum e? Îi place?

Acum a schimbat macazul, ca să zic așa, a schimbat și clasa și colegii. E încântat. Imediat după școală, la ședința cu părinții ni s-a spus că Andreas vorbește în clasă, cu colegii cei noi. Au curiozități și nu le ajunge pauza și a fost pedepsit, că, na, ce să facem! Trebuie luate măsuri!

Se mai întâmplă?

Mai facem și de-astea, micuțe! Da, i-am luat telefonul. Acesta e cel mai mare șantaj.

Cam cât durează când îi iei telefonul lui Andreas?

Nu prea funcționează pentru că noi dacă vrem să îl pedepsim câte o săptămână fără telefon, nintendo, jocuri video, vine un weekend de spectacole și trebuie să îi las la frate-miu, mama, și atunci eu trebuie să uit pe pedeapsă ca el să nu simtă cumva lipsa noastră și să aibă o activitate în locul în care merge. Și pentru că a fost la verișorul lui, evident că nu puteam să îl las nepedepsit. Deci ne cam încălcăm singuri pedepsele puse cu copiii.

Citește și: Cum a petrecut Deea Maxer, de ziua ei, în trening, în sufragerie? Imagini de pomină de la petrecere!

Maysa cum e?

Este la grupa mică, la grădiniță, împlinește 3 ani pe 18 octombrie. Nu îmi vine să cred că face 3 ani, chiar vorbeam cu Dinu și cu nașele ei ce facem de ziua ei și  cred că o să îi facem o petrecere la grădiniță iar mami cu tati o să iasă în club. Trebuie să ne petrecem și noi! De obicei făceam petrecerile cu familia, de la bunici, fini, toată lumea invitată și ne strângeam 40 de persoane de zici că era botez, nu mai era zi de naștere. Așa că eu cred că cel mai bine ea se va simți  cu colegii ei, cu animatori, cu baloane, și asta e. Iar mami cu tati urmează să plece într-o  vacanță. Am câștigat o vacanță împreună cu fetele din echipa mea, am fost la Istanbul și în Capadoccia, ne-am plimbat cu balonul. A fost o excursie în care am plecat doar cu Dinu, fără copii, dar în același timp am îmbinat munca, cu vacanța.

Deci cumva copiii cresc și voi aveți timp mai mult pentru voi!

Da. Mama și-a luat concediu ca să poată sta o săptămână cu copiii, Andreas a mers în continuare la școală, Maysa la grădi, deci să nu își oprească nici ei activitatea, iar noi, ca de obicei, am îmbinat utilul cu plăcutul, munca și vacanța în Turcia, de data asta.

Nu rata nici: Ce afacere a vrut să lanseze Deea Maxer înainte de pandemie: "Stăteam la cursuri până seara"

Ați avut noroc cu jobul tău și cu compania, v-ați plimbat mult în ultimele luni, ați fost și în America!

De 8-9 luni, nici nu mai știu de când suntem în companie, a fost în Marmaris, America, am fost în Miami, am avut gala mondială la Istanbul, pe cel mai mare stadion, o experiență foarte frumoasă, cu 500 de românce, care fac aceeași activitate ca și mine și apoi am mers în Cappadocia, da, 4 vacanțe într-un an, câștigate practic prin muncă, dar câștigate. Locul meu de muncă mi-a oferit anul ăsta 4 vacanțe!

Ești fericită?

Da! În ultimul timp activitatea  noastră artistică a ajuns a nivelul la care observăm rezultatele depuse de-a lungul anilor,  atât eu cât și Dinu. Spectacolele vin, suntem bine. Proiectul de oriental merge în continuare și este solicitat, avem piese noi, prezentăm evenimente împreună,  facem un cuplu de prezentatori destul de solicitat, plus activitatea mea cu  produsele cosmetice. Dinu, în același timp, produce videoclipuri și piese pentru alți artiști. Nu pot să spun că ne-am îmbogățit din asta dar avem un trai decent și să le oferim copiilor o viață în care să nu le lipsească lucruri.  Știi cum îmi dau eu seama că trăiesc în "lux"? Când am posibilitatea să le ofer și altora. Și dacă  eu am posibilitatea să le ofer și altora mai mult decât familiei mele, îmi dau seama că îmi permit un lux și atunci eu sunt fericită, nu îmi trebuie mai mult de atât!

Vezi și: Dinu și Deea Maxer, primul videoclip cu ambii copii. Ce dulce e Maysa la doi anișori!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
jador jpg
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
image
actualitate.net
image
actualitate.net